Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Ολονυχτία στο Σύνταγμα για τα παιδιά της Γάζας

Ολονυχτία στο Σύνταγμα για τα παιδιά της Γάζας
Ολονυχτία στο Σύνταγμα με σύνθημα «Χαρίζουμε χαμόγελο και όχι σφαίρες» κάνουν την Τρίτη το βράδυ ηθοποιοί και άλλοι καλλιτέχνες, ως ένδειξη αλληλεγγύης στα παιδιά της Γάζας που πληρώνουν αδίκως το τίμημα του πολέμου μεταξύ Χαμάς και Ισραήλ.
Στο σημείο πραγματοποιούνται καλλιτεχνικά δρώμενα και θα ακολουθήσει ολονυχτία με κεριά και ρεσώ στη μνήμη των παιδιών που έχουν χάσει τη ζωή τους από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς.
Σημειώνεται ότι τουλάχιστον 239 παιδιά –157 αγόρια και 82 κορίτσια– ηλικίας μεταξύ 3 μηνών και 17 ετών έχουν σκοτωθεί σε διάστημα 3 εβδομάδων, κατά τη διάρκεια των οποίων η ισραηλινή πολεμική αεροπορία εξαπολύει αεροπορικούς βομβαρδισμούς και το ισραηλινό πυροβολικό βάλλει εναντίον περιοχών στη Λωρίδα της Γάζας, όπως ανακοίνωσε η UNICEF.
Μεταξύ των θυμάτων περιλαμβάνονται 166 παιδιά ηλικίας 12 ετών ή μικρότερα, ανέφερε η οργάνωση.
Δείτε φωτογραφία που ανάρτησε στο twitter ο δημοσιογράφος Μάκης Συνοδινός της Ναυτεμπορικής.
gaza-syntagma
*******************************************



STOP KILLING KIDS IN GAZA NOW !!! SILENCE IS A WAR CRIME. DO SOMETHING NOW!!


Δημοσιεύτηκε στις 1 Αυγ 2014
ΠΕΜΠΤΗ 31/7/2014, ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΩΣ ΑΡΧΙΠΑΛΙΑΤΣΟ Α΄ ΤΗΣ ΑΚΤΙΒΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΑΛΙΑΤΣΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ ΗΤΑΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΣΚΟΤΩΜΕΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗ ΓΑΖΑ, ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 29/7-30/7/14,21:00-03:00, ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟ ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΗΡΩΔΗΔΩΝ-ΙΣΡΑΗΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΑΙΟΚΤΟΝΙΑ (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ) ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΑΘΩΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ-ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΩΝ. ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΤΗ ΛΟΥΚΑ (ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΗ ΘΥΜΗΘΗΚΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕ ΓΕΛΑΣΑ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΜΕΝΑ). ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΜΕΝΩΝ ΑΨΥΧΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΚΟΡΜΙΩΝ, ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ!! ΜΑΚΑΡΙ ΟΙ ΤΡΕΛΟΙ ΝΑ ΣΥΝΕΤΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΘΕΙΣ-ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ!! ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!! Η ΣΙΩΠΗ-ΑΝΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ. STPKILLING KIDS NOW!!! SILENCE IS A WAR CRIME!! KAI TO KATA ΛΟΥΚΑ: ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΦΤΟΥ ΣΑΣ, ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ, ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΗΡΩΔΗΔΕΣ,ΕΙΣΘΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΕΙΤΕ ΣΗΝ ΠΥΡΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ!!!! ΔΟΛΟΦΟΝΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΜΑΡΙΤΑΚΗΣ (Παιδαγωγός-Ηθοποιός- ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΛΟΝΥΧΤΙΑΣ, ΤΡΙΤΗ 29/7-30/7, 21:00-03:00, ΣΥΝΤΑΓΜΑ)

******
Ο Βασίλης Σαμαριτάκης, ηθοποιός και δάσκαλος, κάνει μεγάλο αγώνα για τα παιδιά της Γάζας!
ΑΞΙΟΣ!
Η σελίδα τους, εδώ!

2 σχόλια:

Αστοριανή είπε...

ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!!

Υιώτα
"αστοριανή"
ΝΥ

Κατερίνα δε 'στάπα; είπε...

Ήταν σίγουρο, Γιώτα μου!
Λίγη υπομονή, κι αυτές τις μέρες θα "γιατρέψω" τον υπολογιστή μου!
Φιλιά πολλά σε όλους σας!