Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΖΩΗΣ

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΖΩΗΣ 

…Έγινε κι αυτό!

Σκόπευα να κάνω μια ανάρτηση στο μέλλον, αρκετά σημαντική, αλλά… επειδή κάποιοι από χθες μου ανάβουν κεριά και με κλαίνε ( κι είναι κρίμα κι άδικο) επείγει να εξηγήσω πως εγώ, η Κατερίνα Δεσπότη – Σταματίου, Παπαθεοδώρου, είμαι – Δόξα τω Θεώ – εν ζωή και κάποιο λάθος έγινε και διαδίδεται από στόμα σε στόμα, ότι η Αικατερίνη Παπαθεοδώρου απεβίωσε και το μυαλό των γνωστών μου πήγε σε μένα.

Ζούμε σε μια μικρή χώρα και σίγουρα υπάρχουν πολλές συνωνυμίες. Ειδικά στο Φεις που κυκλοφορούν και πολλά ψεύτικα προφίλ (που εύκολα τσιμπήσατε πολλοί, ότι είμαι εγώ, ενώ τα έχω όλα κλειστά και τους κάνατε φίλους), οφείλω να ενημερώσω πως αν και απέχω απ’ τα ιντερνετικά, είμαι ακόμα ζωντανή! (Για την στιγμή που γράφω, εννοείται, γιατί κάθε επόμενη στιγμή, για κανέναν μας δεν είναι δεδομένη. Αυτό μόνο ο Θεός το ξέρει.)

Εύχομαι «Καλόν Παραδεισο» στην άγνωστη για μένα, μα συνονόματη κ. Αικατερίνη Παπαθεοδώρου και «Καλή Δύναμη» στους δικούς της!

Επειδή δεν είναι κι ότι καλύτερο, να τρομάζετε όμως τους δικούς μου συγγενείς, με άχαρα τηλεφωνήματα, ενημερώστε παρακαλώ τους κοινούς γνωστούς μας, να μην κλαίνε για μένα! Δεν το θέλω αυτό, ούτε κι όταν πραγματικά, πεθάνω!

Εντάξει;

…Ήξερα πως κάτι παρόμοιο έχει συμβεί με διάσημους, αλλά… να χτυπάνε τα τηλέφωνα απ’ το πρωί… και για μένα, «κρύο» πράγμα, βρε παιδιά!

Μη σας τύχει!

Να είστε όλοι σας ΚΑΛΑ και … δε ξέρω…

Να ζητήσω «συγγνώμη» που ζω;

…Μη με δει κάποιος μπροστά του και πάθει ανακοπή, νομίζοντας πως είμαι φάντασμα!

…Ελπίζω να μην χτύπησε κι η καμπάνα, εκεί στο χωριό!

Έλεος! Επιβεβαιώστε τις πηγές σας, πριν ανοίξετε το στόμα σας!

Αυτά… τα ευτράπελα.


4 σχόλια:

Κυκλαμίνα είπε...

Όσο πληθαίνουν τα τηλέφωνα, τόσο και ξεκαθαρίζει το "μπέρδεμα".
Το γράφει πρωτοσέλιδο η Θεσσαλία. "Πέθανε 56χρονη Κατερίνα Σταματίου, Κάτω Γατζέα, κ.λ.π."
Πηγή: εκεί: https://e-thessalia.gr/pethane-56chroni/?fbclid=IwAR3zY3X4JlfVBQPp40FtDjIGoipl_ClOkWs9d_V1C2AweYOWa3gqYuPiE1A

Κρίμα, νέα γυναίκα! Κουράγιο στους δικούς της ανθρώπους! Θα προτιμούσα να ζούσε και να ήταν όλα σπαμ και ψεύτικα, αλλά δεν είναι.

Δικαιολογώ, εν μέρει... την αναστάτωση.
Μπερδεμένη και λυπημένη μαζί.

Κυκλαμίνα είπε...

...Η λύπη μεγαλώνει, γιατί τα τηλέφωνα μιλούν για μεγάλο σόι και μακρινούς συγγενείς, σε εκείνο το μέρος.
Μεγάλο κεράκι κι από μένα, στην κ. Κατερίνα Σταματίου, είτε είχαμε κοινές ρίζες, είτε όχι.
............

Αστοριανή είπε...

ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!

Κάποιους τους πείραξε η ...πανσέληνος -που δεν βγήκε ακόμη... έχει κι αυτή κάτι νύχτες να... φανεί ολόγιομη...

Βρε κορίτσι μου!!! Αυτό είναι να γελάς και να κλαίς... ναι να κλαις από την τραγική σύμπτωση στην ονομασία... μα να αναφερθεί και στην εφημερίδα σας... τουλάχιστον κανένας ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ να β άλει μια έξτρα ανακοίνωση... να σταματήσει αυτή τρέλα...!
Να σούρχεται να αλλάξεις τηλεφωνικό αριθμό... μα κι αυτό δεν σημαίνει ότι γίνεται από την μια στιγμη στην άλλη... ΤΙ να πω!!! Να είσαι γερή και πολύχρονη, Φίλη μου, ...λυπάμαι για την άτυχη κυρία και για όλους τους δικους της... Μα παρόμοιες τραγελαφικές περιπτώσεις... μου θύμισες ένα ...θεατρικό που είχα γράψ ει χρόνια πριν... ανάμεσα σε δυο νησιά ... που πήγαν να πάρουν τον συγγενή τους από το μακρύτερο νησί που "είχε ...μεταναστεύσει στους ουρανούς, και φόρτωσαν ... άλλον νεκρό... οπότε όταν το ανακάλυψαν ... καταλαβαίνεις τι ΤΙ ΕΓΙΝΕ>>> Κατερίνα μου, η ζωή φτιάχνει δράματα και δράματα... Σου εύχομαι να ζεις γερή και δραστήρια, να ξανα-ανοίξεις την/τις ιστοσελίδες σου, με τίττλο: ΕΙΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ και σας χαιρετώ !!! Θάθελα να ήξερα ο δικός σου ο Δημήτρης ΤΙ ΛΕΕΙ!!! ΠΟΛΛΑ φιλιά σε όλους, μια αγκαλιά ξεχωριστή, ζωντανή και ελπιδοφόρα... "Αστοριανή" ΝΥ

Κυκλαμίνα είπε...

Δε θέλω να σε τρελάνω, Γιώτα μου. Ήταν να συμβεί. Το θέμα είναι ότι Έφυγε μια νεότατη γυναίκα, γεμάτη όνειρα και ζωή. Όλα τ’ άλλα ξεπερνιούνται. Δεν υπάρχει ευθύνη σε κάποιον, ούτε στους πονεμένους συγγενείς, ούτε στις εφημερίδες. Άλλωστε η αναστάτωση υπήρξε, πριν κυκλοφορήσουν αυτές, απ’ το βράδυ.
Ίσως να μην έκανα κι εγώ αυτή την ανάρτηση, αν είχα διαβάσει η ίδια εγκαίρως τις εφημερίδες, αλλά το σπασμένο τηλέφωνο (το από στόμα σε στόμα) μιλούσε για Παπαθεοδώρου και μετά Σταματίου και κάπου εκεί, ξέφυγα κι εγώ, κάνοντας την ανάρτηση, για να σταματήσω αυτό το τραγελαφικό.
Το θεατρικό σου, έχει συμβεί πολλές φορές στην Ελλάδα, δυστυχώς!
Η ζωή ξεπερνάει κάθε φαντασία, αποδεδειγμένα.
Αφού με ξέρεις, δε θα άνοιγα ποτέ ιστοσελίδα με τέτοιον τίτλο. Το να ζούμε είναι δικαίωμα όλων, κι όχι υπερηφάνεια ή κάτι να καμαρώνουμε γι’ αυτό.
Γιώτα μου, μ’ αυτά και τα άλλα που ξέρεις, η χρονιά χάθηκε. Έφτασε το νέο καλοκαίρι, που έτσι κι αλλιώς, πάντα έλειπα.
Ας είμαστε ΚΑΛΑ, να δίνουμε ένα παρών, είτε από εδώ, είτε απ’ αλλού.
Κι εγώ σε φιλώ, πάντα με αγάπη!
Καμαρώνω τις φωτοσυνθέσεις σου, τα ποιήματά σου, τα νέα σου και το ξέρεις!
Να είσαι γερή, Γιώτα μου, να σε προσέχεις, Καλόν μήνα και Καλό Καλοκαίρι!
Πάντα δημιουργική και δυνατή!