Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020

O Zaxarias Mytilinios: Εμείς θα νικήσουμε τον ιό όλοι μαζί, συντονισμένα και οργανωμένα.

***



***
Zaxarias Mytilinios αποφασισμένος.
1 ώρα
Τι σκατά θα πεθάνουμε όλοι;;;
Έλεος, όχι δεν θα πεθάνουμε όλοι. Ούτε καν όλοι από τις ευπαθείς ομάδες.
Είναι ένας πολύ ζορικος ιός που θέλει προσοχή.
Θέλει προσοχή από το κράτος (που δεν την επέδειξε αρχικά), όμως τώρα ευτυχώς οι κινήσεις είναι και σωστές και γρήγορες.
Θέλει προσοχή από τον καθένα μας όχι γιατί κινδυνεύουμε άμεσα αλλά γιατί δυστυχώς ζούμε στη χώρα των γερόντων και των αρρώστων και ευτυχώς εμείς οι Έλληνες μάθαμε να ΣΕΒΌΜΑΣΤΕ τους γονείς και παππούδες μας και τον άρρωστο συνάνθρωπο μας.
Ναι ο ιός είναι σοβαρός, αυτό δεν σημαίνει ότι τον νοσούντα και ευρισκόμενο σε καραντίνα τον αντιμετωπίζουμε σαν λεπρό.
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΆΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ.
Πως ένας σε καραντίνα θα βρει τρόφιμα;
Πώς θα πάρει τα φάρμακα του εάν εμείς οι υγιείς δεν προστρέξουμε σε βοήθεια;
ΝΑΙ ΜΕ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΣΚΟΥΛΑ, ΤΑ ΓΑΝΤΙΑ ώστε και ο συνάνθρωπος να μην νοιώθει παρατημένος και απογοητευμένος και φυσικά να διατηρήσει την καραντίνα για να προστατευθεί το σύνολο του πληθυσμού.
Προσωπικά από σήμερα ξεκινάω καμπάνια εθελοντών που θα διατεθουν στις τοπικές ομάδες πολιτικης προστασίας για να βοηθήσουν όσους βρίσκονται σε καραντίνα.
Μέχρι το Απογευμα θα στείλω σχετική αλληλογραφία στο Δήμο μου και θα την κοινοποιήσω και εδώ αλλά και σε όλους όσους θέλουν να ακολουθήσουν.
Ο εθελοντισμός και ο πατριωτισμός έχουν σώσει αυτή τη χώρα και έτσι θα σωθούμε και τώρα.
Ότι έγινε έγινε και ολο αυτό όμως τελειώνει οριστικά εδώ. Τώρα είναι ώρα να ακολουθήσουμε τις οδηγίες προστασίας και να δείξουμε το καλύτερο μας εαυτό.
Ο ΙΟΣ ΕΊΝΑΙ ΕΔΏ και πρέπει να πάρουμε επιτέλους χαμπάρι ότι στον ΠΑΡΟΝΤΑ ΚΊΝΔΥΝΟ δεν πρέπει να μας απασχολούν ούτε πως ξεκίνησε, ούτε ποιος τον έφτιαξε, ούτε τι θα κάνουν οι εταιρείες. Αν και όταν βγουν τα εμβόλια βλέπουμε... Όμως ο ιός είναι εδω, όχι σε κάποια χώρα, όχι σε κάποιο νησί, ούτε καν στα μακρινά χερσαία σύνορα.
Δεν κείται μακράν, είναι μέσα στα σπίτια μας.
Εμείς θα νικήσουμε τον ιό όλοι μαζί, συντονισμένα και οργανωμένα. Θα τον αντιμετωπίσουμε σαν έναν κοινό εχθρό και θα τον ξεσκισουμε ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΎΜΕ!!!
Αυτό το μήνυμα μπορείτε να το κοινοποιήσετε ελεύθερα. Μπορείτε επίσης να το αντιγράψετε και δεν διεκδικώ κανένα πνευματικό δικαίωμα...
Ζαχαρίας ο εκ Μυτιλήνης ορμώμενος τη 12η Μαρτίου 2020 μνήμη του Αγίου Θεοφάνους του Ομολογητού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: