Σάββατο 28 Αυγούστου 2021

Η τανινία "Ο Άνθρωπος του Θεού", κυκλοφόρησε!

 ***


***

11ο AOAFF: Έναρξη ηλεκτρονικής προκράτησης Δελτίων Εισόδου για τον «Άνθρωπο του Θεού»

11ο AOAFF: Έναρξη ηλεκτρονικής προκράτησης Δελτίων Εισόδου για τον «Άνθρωπο του Θεού»

Το καλοκαιρινό του κινηματογραφικό ταξίδι ολοκληρώνει το 11ο Athens Open Air Film Festival φιλοξενώντας σε ειδική προβολή την πλέον πολυαναμενόμενη ελληνική ταινία της φετινής σεζόν: τον «Άνθρωπο του Θεού» («Man of God») της Γελένα Πόποβιτς, παρουσία συντελεστών.

Σύμφωνα με τη δημιουργό, Γελένα Πόποβιτς, μέσα από όλα αυτά τα επεισόδια που διαδραματίζονται στον βίο του Αγίου Νεκταρίου, τα μηνύματα της ταινίας είναι παγκόσμια και ισχυρά καθώς, όπως τονίζει η ίδια, μέσα από την ιστορία διαφαίνεται ότι «ο αγώνας είναι υπόθεση όλων μας. Η μεγαλύτερη νίκη είναι αυτή που επιτυγχάνουμε μέσα μας. Η ιστορία του είναι παγκόσμια. Αυτό με ενέπνευσε. Ανεξάρτητα από τις πεποιθήσεις των ανθρώπων, τον θρησκευτικό προσανατολισμό, ο κόσμος θα ταυτιστεί μαζί του και πιστεύω ότι όλοι θα κερδίσουν, παρακολουθώντας την ιστορία του. Θα εμπνεύσει ανθρώπους. Γι’ αυτό νομίζω ότι η ταινία δεν είναι μόνο για την Ελλάδα. Η ιστορία του πρέπει να ειπωθεί παντού και θα έχει αντίκτυπο».

Ο πρωταγωνιστής, Άρης Σερβετάλης, επισημαίνει ότι η γεμάτη δοκιμασίες ζωή του Αγίου Νεκταρίου μάς υπενθυμίζει την αξία που έχει το ήθος, η ταπεινότητα και η αφοσίωση. «Το μήνυμα είναι πολλαπλό. Σε ατομικό επίπεδο, πρέπει να πέφτουμε και να σηκωνόμαστε, να συνεχίζουμε τον καθημερινό αγώνα με πίστη για να αποκαλύψουμε ποιοι πραγματικά είμαστε. Είναι δύσκολο αλλά είναι και ο μόνος τρόπος».

Η ταινία «Ο Άνθρωπος του Θεού» («Man of God») θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 26 Αυγούστου 2021 από τη Feelgood Entertainment.​

* Μετά το τέλος της προβολής θα ακολουθήσει Q & A με τη σκηνοθέτιδα της ταινίας, Γελένα Πόποβιτς και τον συνθέτη, Ζμπίγκνιεφ Πράισνερ.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΚΡΑΤΗΣΗ ΔΕΛΤΙΩΝ ΕΙΣΟΔΟΥ

Παρακαλούμε κάντε κράτηση του δωρεάν Δελτίου Εισόδου στον παρακάτω σύνδεσμο (μέχρι εξαντλήσεως των δελτίων)

Δελτία Εισόδου για την ταινία «Ο Άνθρωπος του Θεού» (Man of God):
https://forms.gle/xZTRkYNHYYxyQdci7

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στο e-mail επικοινωνίας που θα δώσετε, θα λάβετε το μηδενικό σας εισιτήριο. Η επίδειξη του συγκεκριμένου ηλεκτρονικού Δελτίου Εισόδου είναι απαραίτητη για την είσοδό σας στον χώρο προβολής.

ΠΗΓΗ και περισσότερα, ΕΔΩ!

***

3 σχόλια:

Κυκλαμίνα είπε...

Δεν υπήρχε περίπτωση να μην την δω αυτή την ταινία!
Έχω πολλά να πω, χρόνο δεν έχω, θα τον βρω άλλη στιγμή, ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ!

Αστοριανή είπε...

Ας είναι η Προσευχή των λιγότερο αμαρτωλών
βοηθεια για όλο τον κόσμο.

Έχει κουραστεί πλέον κι ο Θεός,
Κατερίνα μου.

Σε φιλώ,
να είστε 'ολοι καλά.

Κυκλαμίνα είπε...

Έχει θυμώσει πολύ ο Θεός μας, Γιώτα μου και με το δίκιο του!
Ξεφύγαμε πολύ.
Φιλιά κι από μένα που μόλις έπιασα έδρα.
ΚΑΛΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ, αλλά ας μείνουμε στον Σεπτέμβρη!
Μην τρέχουμε...
Δύναμη και κουράγιο στα δύσκολα με την Απουσία του Δημήτρη σου!