Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Κράτα γερά, blogger!

    • Πάρ' τε Βόλο, μέχρι να μού το καταργήσουν κι αυτό! Καλημέρα, Καλό Σαβ/κύριακο!
      ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΗΛΙΕ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
      Καλημέρα Ήλιε, Καλημέρα, Κατερίνα Δε. ΣΤΑ.ΠΑ., ήλιος, θάλασσα, γλάροι, ΒΟΛΟΣ
    • Αρέσει στην Renaki Rena.
    • Κατερίνα Δεστάπα Εις διπλούν: Κατερίνα Δεστάπα Ρένα μου, αφού μάς την "φάγανε' την Ανατολή!!! Δεν πειράζει! Θα τον κρατήσουμε ΕΜΕΙΣ την ΗΛΙΟ, μέσα στις καρδιές, όπως και νά 'χει! Καλό καλοκαίρι!
      πριν από ένα περίπου λεπτό · Μου αρέσει!
    • Κατερίνα Δεστάπα Δεν ξέρω αν υπάρχει τραγούδι που να λέει: "Θύμωσα με το ίντερνετ και σύντομα σας χαιρετάω ιντερνετικά..." Αν το βρείτε, αφιερωμένο από Κατερίνα Δεστάπα, με αγάπη! Τελευταία μου λόγια, πάλι Χαρούλας: "Η αγάπη θα σε βρει, όπου κι αν είσαι!"
    • Όσο κι αν το να μπω, μού πήρε ώρες, το να βγω, ευτυχώς, είναι εύκολο! Ήθελα να σας αφήσω με Ανατολή Χορευτού, μα το Γιουτιουμπ, δεν συμφωνεί!... Οπότε, να μην παιδεύομαι και άδικα, για να "δείχνω" τις στιγμές μου και σε σας! Φιλάκια σας και να προσέχετε τον Εαυτό σας και τους Άλλους!
      Μεγάλωσα - Χαρούλα Αλεξίου - Ανατολή Χορευτού, Πηλίου
      Μεγάλωσα - Χαρούλα Αλεξίου - Ανατολή Χορευτού, Πηλίου, στιγμές, Κατερίνα Δε.Στα.Πα.
    • Αρέσει στην Renaki Rena.
    • Κατερίνα Δεστάπα Ρένα μου, αφού μάς την "φάγανε' την Ανατολή!!! Δεν πειράζει! Θα τον κρατήσουμε ΕΜΕΙΣ την ΗΛΙΟ, μέσα στις καρδιές, όπως και νά 'χει! Καλό καλοκαίρι!
    • Κατερίνα Δεστάπα Υγ. Συμφωνώ απόλυτα με τα πνευματικά δικαιώματα των καλλιτεχνών, μα δε δέχομαι να μου καταργούν τον κόπο μου, επειδή δεν κατέχω καλά τα ιντερνετικά! Ας τ' άφηναν βουβό! Τόσες εικόνες, ΠΟΥ πήγαν;... Και νόμιζα πως εδώ, τις κρατάω!!! Τη ζωή μου έχασα, τελικά, ακουμπώντας την στο ίντερνετ! Μεγάλη ψευδαίσθηση! Καλά να πάθω!
  1. Σήμερα "βλέπω", να σταματάει η συγκοινωνία εκεί στη γύρα!... "Καλή επιτυχία, Στέφανε!" ΟΛΑ για τα παιδάκια!!! Μα, ΟΛΑ!!!!
    Την Παρασκευή 24 Μαΐου σας περιμένουμε στο Ορφανοτροφείο του Βόλου να περάσουμε όμορφα, να διασκεδάσουμε και να δώσουμε όση περισσότερη χαρά μπορούμε στα παιδιά του ιδρύματος πράγμα το οποίο θα είναι σίγουρα αμοιβαίο...!!!
    Η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ...!!! Βέβαια ο καθένας μπορεί να αφήσει ότι έχει ευχαρίστηση για τα παιδιά...!!! Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε όλους...!!! Καλή μας αντάμωση...!!! 
  2. Καλημέρα, Νικόλα! Υπομονή! Θα περάσει! Μετά θα τραγουδάς πάλι και θα σού στέλνουνε τα 100ά!!! (εκατά!) Μάζευε δυνάμεις, ε;
    ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ !!! 
    • Μάλλον έχω καινούργιο γείτονα...! Δεύτερη μέρα, σήμερα, που αυτό το τραγούδι σκίζει τον αέρα της γειτονιάς μου και σα σκυλί μυρίζομαι στη γύρα... να εντοπίσω σημείο, αλήθειες και αναμνήσεις! (Ξόφαλτσο, μα ήθελα να κρατήσω, τουλάχιστον, την στιγμή!)
      Το κορίτσι του Μάη _ Olympians
      Το κορίτσι του Μάη Στίχοι: Σέβη Τηλιακού Μουσική: Robbie Van Leeuwen Πρώτη εκτέλεση: Πασχάλης & Olympians ( Ντουέτο ) Στην πλάτη ρίχνεις τα μαλλιά φοράς κορδ...
  3. "Άκουσα" χθες, το "Ένα βότσαλο στη λίμνη"! Δεν λέω "είδα", γιατί είχε τόσο πολύ κόσμο, δεν μπορούσα να δω! Κλεφτές ματιές μόνο, στα όρθια και από πολύ μακριά! Παρόλη την στραβομάρα μου όμως, είδα πάρα πολλά!
    Πρώτ' απ' όλα, το ταλέντο και το πάθος των ηθοποιών! "Εύγε τους!"
    Δεύτερον, αλλά... πιο πρώτο απ' τα πρώτα, είδα τις γεμάτες σακούλες που πήγαιναν και έρχονταν, για το Κοινωνικό Παντοπωλείο, Βόλου!
    Τόση αγάπη, τόση ανάγκη, τόσος κόσμος, πού να "χωρέσει";
    Κατασυγκινημένη από σκηνές του χώρου που έδεναν πολύ όμως με την κεντρική σκηνή της Παλιάς Ηλεκτρικής, γιατί από κει αναμεταδίδονταν το Φως και γίνονταν τρόφιμα, χαμόγελα, ίσως και δάκρυ....
    Εδώ περισσότερα, γιατί θα ψαχτώ πολύ για να βρω την σελίδα!http://www.taxydromos.gr/article.php?id=79851&cat=6#.UZ8EkqKSJ4Y
    • Καλημέρα στα παιδιά! Παρασκευή... Καλή μέρα, έρχεται Σαβ/Κύριακο! Για να δούμε! (Με χίλια ζόρια μου άνοιξε. Μάλλον θα ξεμείνω από υπολογιστή, συντόμως! Τον παραφόρτωσα...Να προλάβω, τουλάχιστον, να σας χαιρετήσω για καλοκαίρι!)
      Καινούρια μέρα - Βασίλης Παπακωνσταντίνου
      Από το νέο δίσκο: ΑΦΕΤΗΡΙΑ
      Στίχοι: Οδυσσέας Ιωάννου
      Μουσική: Χρυσοβαλάντης Σωτηρίου
      ...Δείτε περισσότερα
      Καινούρια μέρα Βασίλης Παπακωνσταντίνου 2012 NEW
      Καινούρια μέρα - Βασίλης Παπακωνσταντίνου Από το νέο δίσκο: ΑΦΕΤΗΡΙΑ Στίχοι: Οδυσσέας Ιωάννου Μουσική: Χρυσοβαλάντης Σωτηρίου Ακολουθούν οι στίχοι του τραγου...
  4. Κατερίνα Δεστάπα Ώ, Θεέ! Τι είδηση, μόλις μπήκα! Σιδερένιος, Νικόλα! Ατσάλινος! Φιλιά πολλά! Σε περιμένουμε!!!
    πριν από λίγα δευτερόλεπτα · Μου αρέσει!
    Οι ευχές σας με ακολούθησαν και όλα πήγαν καλά στο χειρουργείο. Συγγνώμη που δεν απαντώ στα τηλέφωνα σας αλλά δεν κάνει να μιλάω. Ένιωσα την ανάγκη να σας ευχαριστήσω για τη συμπαράσταση έστω και μ' αυτόν τον τρόπο. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! ν.μ.

4 σχόλια:

Κατερίνα δε 'στάπα; είπε...

Άντε, να μαζέψω κι εγώ τα μυαλά μου και να τελειώσω τις χοντρές δουλειές που με περιμένουν!
"Καλό καλοκαίρι, εκεί πάνω, στο Φεις! Ραντεβού τον Σεπτέμβρη, εκτός εκτάκτου... (Ποτέ μη λες, ΠΟΤΕ!)

Paraskevi Lamprini M. είπε...

... καλό καλοκαίρι... θα τα πούμε... όποτε... <3

Paraskevi Lamprini M. είπε...

κράτα ... γερά.. Κατερίνα! δεστάπα;;...
<3
ραντεβού!

Κατερίνα δε 'στάπα; είπε...

Κρατάω περισσότερο απ' ότι μπορώ, Λαμπρινή μου! Πίστεψέ με!
Ραντεβού! Πόσο φλου έχει γίνει η έννοια της λέξης, πέρα απ' το ότι, κάποτε ανήκε στην κατηγορία έρωτας!
"Πώς νιώσατε στο πρώτο ραντεβού;"
Τώρα... όλα έγιναν ραντεβού, ακόμα και με τους γιατρούς!
Φιλιά!