Παρασκευή, 30 Μαΐου 2014

Επειδή το χρήμα, το χρειαζόμαστε, πια!


Λοιπόν παιδιά μου.... το σκέφτηκα πολύ.
Είμαι απ' τον Μάϊο του 2006 στο ίντερνετ, είδα τρόπους, είδα κόπους, είδα βάσανα  κι ανθρώπους... (και άλλα πολλά).
 Μεγάλο Σχολειό το ίντερνετ, παρόλο που "είδα", έπαθα κι έμαθα, έχω μείνει στην ίδια τάξη, να μην πω, ότι πήγα και πολύ πίσω στην ζωή μου, γιατί κοίμισα την δική μου και ασχολήθηκα με τις ζωές των άλλων!
Πάντα ήμουνα ένας ΝΤΕΛΑΛΗΣ! Καλός, Κακός, ήμουνα και παραμένω! Μέσα στα απλησίαστα όνειρά μου, ήταν κάποτε να γίνω δημοσιογράφος, μέχρι και να βγάλω δική μου εφημερίδα!
...Ήρθε λοιπόν το ίντερνετ και μέσω του blogger, κάλυψα πολλά ομολογημένα και μη, όνειρά μου!
... Σίγουρα όμως, δεν άλλαξα! Παρέμεινα στο αυθόρμητη και στις καλές προθέσεις, απέκτησα βέβαια, κάτι που δεν είχα, την καχυποψία. Ότι χειρότερο, δηλαδή! Είναι αυτό που σου σκοτώνει κάθε χαμόγελο και σε απομονώνει, ενώ είσαι στο πλήθος, κι ενώ όλοι δείχνουν να σ' αγκαλιάζουν, να σ' αγαπάνε, να μη ζουν χωρίς εσένα!

Μακρηγορώ κι ο χρόνος τρέχει.
Επειδή παραμένω ο άνθρωπος, που αν βρω ένα μπαούλο με λίρες,θα φωνάξω: "Τρέξ' τε, κόσμε, να πάρουμε όλοι!" και δε θα μουγκαθώ, να τις πάρω για τον εαυτό μου και να τις μοιράσω στους αγαπημένους μου, κι επειδή ζούμε σε πολύ δύσκολες εποχές, όλοι μας "τρώμε" άπειρο χρόνο στο ίντερνετ, θα ήταν ευχής έργο, να βοηθηθούμε οικονομικά απ' αυτό!
Τις τελευταίες μέρες κυκλοφόρησε ένα νέο πρόγραμμα "ψυχαγωγίας" που λέγεται:
GlobAllShare
Οι απόψεις διίστανται. Μπορεί να είναι μπαρούφα, μπορεί όμως, να είναι κι αλήθεια!
Αν είναι, τι είχαμε, τι χάσαμε;
Αν δεν είναι, όμως;
Μιάμιση μέρα έμεινε, θα μάθουμε!
Φυσικά, γράφτηκα κι εγώ! Σε κλίκες δεν είμαι. Κολλητούς δεν είχα ποτέ, ούτε που θ' αποκτήσω.
Με το καθαρό σπαθί μου προχωράω, που πάνω γράφει: "Δε θέλω να είμαι εις βάρος κανενός!"
Όποιος θέλει λοιπόν, ας ενημερωθεί εγκαίρως, κι όποιος θέλει, ας γραφτεί σε μένα, να βοηθηθώ κι εγώ!
Άλλο η ζητιανιά, κι άλλο η δουλειά, γιατί εδώ, για δουλειά, πρόκειται! (Αν, δεν είναι μπαρούφα, είπαμε!)

Σας έφερα μια σχετική ενημέρωση, κρίν' τε, αποφασίστε, δράσ' τε! 


Δοκιμάστε το νέο facebook της Google! ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ!
Καλέστε τους φίλους σας και βγάλτε χρήματα μαζεύοντας μετοχές!
Η ΝΕΑ ΤΑΣΗ ΤΩΝ SOCIAL MEDIA! ----- Η GOOGLE ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ GAS ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
Γίνετε δωρεάν μέτοχος στο μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο. 
Το νέο site κοινωνικής δικτύωσης δημιουργείται και σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε μετοχές του εντελώς δωρεάν. 
Αξία μετοχής την 1η Μαίου περίπου 33 δολλάρια. Μέχρι τις 31 Μαίου θα παίρνετε κάθε μέρα και μία μετοχή, αρκεί απλά να κάνετε login μία φορά κάθε μέρα.
Εγγραφείτε, δείτε αναλυτικά τις λεπτομέρειες του νέου αυτού μέσου κοινωνικής δικτύωσης και γίνετε μέτοχος του αυριανού μεγαλύτερου ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης!!!
Το καινούριο FACEBOOK ονομάζεταιΚαταστείτε ένας μέτοχος αδαπάνως
Γϊνετε μέτοχος του μεγαλυτέρου ιστοτόπου κοινωνικής δικτύωσης. Αποκτήστε δωρεάν μετοχές. Μην χάσετε την μεγαλύτερη ευκαιρία της ζωής σας! Εγγραφείτε δωρεάν τώρα!
GLOBALLSHARE.COM


Γεια Κατερίνα!

Γίνεται ιδιοκτήτης

Οι μεγαλύτεροι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης του κόσμου ρευστοποιούν εισόδημα της τάξεως αρκετών δισεκατομμυρίων δολλαρίων ετησίως ενεργοποιώντας δωρεάν χρήση των ιστοτόπων τους για τους χρήστες των.
Ο σκοπός του GlobAllShare δεν είναι απλώς να υλοποιήσει δωρεάν χρήση για τους χρήστες του, αλλά να τους κάνει να αισθανθούν την παγκόσμια κοινότητα ως δική τους και τοιουτοτρόπως να την διαμορφώσουν όπως καλύτερα νομίζουν. Γι' αυτό το GlobAllShare διασφαλίζει ιδιοκτησιακή κατάσταση σε κάθε χρήστη με την μορφή ελευθέρων μετοχών κατά την διάρκεια του σταδίου προοργανογράφησης.
Κάθε μέλος του GlobAllShare, που συμμετέχει στην κοινότητα κατά την διάρκεια του σταδίου προοργανογράφησης και συμβάλλει στην παγκόσμια ανάπυτξή του, μπορεί να λαμβάνει μετοχές του GlobAllShare συνεχώς και αδαπάνως και κάθε μήνα να λαμβάνει μερίσματα από το παγκόσμιο κέρδος κατ' αναλογία με τις μετοχές που έχει μετά που η παρούσα επιχείρηση ξεκινήσει.

Πάρτε την συμμετοχή σας από το παγκόσμιο κέρδος

Το GlobAllShare διαμοιράζεται το παγκόσμιο κέρδος του με τους χρήστες του, που έχουν συμβάλλει στην παγκόσμια ανάπτυξη και διάδοσή του κατά την διάρκεια του σταδίου της προοργανογραφήσεως.
Μόλις η επιχείρηση ξεκινήσει οι μέτοχοι του GlobAllShare θα λαμβάνουν κάθε μήνα τα μερίσματά τους από το 70% του παγκοσμίου κέρδους αναλόγως με τις μετοχές που κατέχουν, δηλαδή ο κάθε μέτοχος θα έχει πάγιο μηνιαίο κέρδος.
Όμως οι μέτοχοι του GlobAllShare δεν θα έχουν μόνο μηνιαίο μέρισμα αλλά θα μπορούν επίσης να πωλούν τις μετοχές των σε μια ονομαστική αξία, κερδίζοντας ένα άμεσο και μεγάλο ποσό με αυτόν τον τρόπο.

Αποκτήστε τις δικές σας μετοχές

Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε τις δικές σας μετοχές στην κοινότητα του GlobAllShare απλώς κατά την διάρκεια του σταδίου της προοργανογράφησης. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να προσκαλείτε φίλους και γνωστούς στον ιστότοπο του GlobAllShare.
Εάν έχετε προσκαλεσει 5 από τους φίλους σας με επιτυχία, θα πάρετε 1 μετοχή GlobAllShare αμέσως. Αλλά δεν μπορείτε απλώς να πάρετε μετοχές αφού καλέσει καποιος δικός σας γνωστούς, αλλά και μετά από κάθε περαιτέρω χρήστη που έχει προσκληθεί από τους φίλους σας, καθώς, άλλωστε μετά από γνωστούς φίλους σας πάρα πολύ, γιατί μέσα από 7 επόμενα επίπεδα μετά από κάθε ενας απο τους φίλους σας, ο οποίος συνειδητοποιεί 5 επιτυχημένες προσκλήσεις σας θα πάρετε επίσης 1 περισσότερο μερίδιο GlobAllShare.
Εάν έχετε προσκαλεσει 5 από τους φίλους σας με επιτυχία, θα πάρετε 1 μετοχή GlobAllShare αμέσως. Αλλά δεν μπορείτε απλώς να πάρετε μετοχές αφού καλέσει καποιος δικός σας γνωστούς, αλλά και μετά από κάθε περαιτέρω χρήστη που έχει προσκληθεί από τους φίλους σας, καθώς, άλλωστε μετά από γνωστούς φίλους σας πάρα πολύ, γιατί μέσα από 7 επόμενα επίπεδα μετά από κάθε ενας απο τους φίλους σας, ο οποίος συνειδητοποιεί 5 επιτυχημένες προσκλήσεις σας θα πάρετε επίσης 1 περισσότερο μερίδιο GlobAllShare.

συνεχές εισόδημα

Μετά τα συμφέροντά σας στην παγκόσμια κοινότητα του GlobAllShare μπορείτε να έχετε μια συνεχή μηνιαίο εισόδημα, από τη στιγμή που καταβάλλεται μέρισμα από την παγκόσμια κέρδη κάθε μήνα, κατ 'αναλογία του αριθμού των μετοχών που κατέχετε.
Εάν έχετε προσκαλεσει 5 από τους φίλους σας στην κοινότητα GlobAllShare με επιτυχία και ειπες τους φίλους σας να καλέσουν επίσης 5 από τους φίλους τους σε 7 επόμενα επίπεδα μετά από εσάς, τότε μπορεί να έχετε δικαίωμα στο μέρισμα εξής κάθε μήνα.
Επίπεδο 15 Προσκεκλημενοι1 GAS Μετοχές
Επίπεδο 225 Προσκεκλημενοι5 GAS Μετοχές
Επίπεδο 3125 Προσκεκλημενοι25 GAS Μετοχές
Επίπεδο 4625 Προσκεκλημενοι125 GAS Μετοχές
Επίπεδο 53 125 Προσκεκλημενοι625 GAS Μετοχές
Επίπεδο 615 625 Προσκεκλημενοι3 125 GAS Μετοχές
Επίπεδο 778 125 Προσκεκλημενοι15 625 GAS Μετοχές
Σύνολο19.531 GAS Μετοχές
Σύμφωνα με το παράδειγμα, μπορείτε να πάρετε συνολικά 19.531 GlobAllShare χαριστικών μετοχών, μετά την οποία θα πρέπει να καταβληθεί ένα μηνιαίο μέρισμα μετά την παγκόσμια έναρξη του εγχειρήματος. Αν, για παράδειγμα, θα καταβάλλονται μόνο $ 0.25 μερίσματος από την παγκόσμια κέρδη από ένα μήνα, θα πάρετε $ 5.000 το μήνα. Μπορείτε να πάρετε ακόμα και ένα μέρισμα μηνιαίο $ 0,5 ή 1,0 δολάρια μετά από κάθε μετοχές σας, έτσι μια μηνιαία κέρδη των $ 10.000 ή $ 20,000 μπορεί να παραχθεί εύκολα.
Μπορείτε να παρακολουθείτε τον αριθμό και την αξία των μετοχών, καθώς και το ποσό της μηνιαίας μερίσματος σας στο WebOffice μόνιμα.

Άμεσα χρήματα

Ως μέλος της κοινότητας GlobAllShare μπορείτε να πάρετε όχι μόνο ένα μηνιαίο εισόδημα, με τη μορφή μερισμάτων, αλλά και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, καθώς και από τη στιγμή που μπορεί να πωλήσετε τις μετοχές σας αμέσως
Μετά την παγκόσμια έναρξη του εγχειρήματος μπορείτε να πουλήσετε τις μετοχές σας στην ονομαστική τους αξία, κάνοντας έτσι ένα μεγάλο ποσό από τα χρήματα αμέσως. Ας πάρουμε ένα παράδειγμα: αν η ονομαστική αξία των μετοχών είναι $ 10 μετά την έναρξη της επιχείρησης και σύμφωνα με το παραπάνω παράδειγμα είστε ιδιοκτήτης 19.531 μετοχές GlobAllShare, μπορείτε να τα πουλήσει για συνολικά 195.531 αμερικανικά δολάρια, έτσι ώστε να κερδίσουν ένα μεγάλο ποσό αμέσως. Προφανώς, η ονομαστική αξία των μετοχών μπορεί εύκολα να φτάσει τα $ 20 ή $ 40 ανά μετοχή, ανάλογα με τον αριθμό των προσώπων που χρησιμοποιούν την κοινότητα portal GlobAllShare σε όλο τον κόσμο.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν μετοχές GlobAllShare μόνο κατά τη διάρκεια της προ-οργάνωσης, σύμφωνα με την απόδοσή τους, ως εκ τούτου, σε παγκόσμιο έναρξη του εγχειρήματος μόνο αυτές θα έχουν τις μετοχές που συνέβαλαν στην ανάπτυξη του GlobAllShare.
Μετά την έναρξη της επιχείρησης θα εκδοθεί όχι οποιεσδήποτε άλλες μετοχές, έτσι μετοχές μπορούν να αγοραστούν από εκείνους αποκλειστικά οι οποίοι εμπλέκονται στην παγκόσμια δημιουργία του δικτύου και έλαβε μετοχών για τη συμβολή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: