Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

Εξέγερση στη Φιέρ για τη δολοφονία ενός παιδιού, τα μέλη της οικογένειας του 8χρονου ξεκινούν την αίτηση για την θανατική ποινή του δράστη - Αλβανία

 

Εξέγερση στη Φιέρ για τη δολοφονία ενός παιδιού, τα μέλη της οικογένειας του 8χρονου ξεκινούν την αίτηση για την θανατική ποινή του δράστη


Δραματικές στιγμές καταγράφηκαν μέσα στο δικαστήριο του Fier, όπου αυτή την Πέμπτη δόθηκε το μέτρο ασφαλείας για τον 38χρονο Klodian Çalamani που απήγαγε, σκότωσε και έθαψε τον 8χρονο Mateo Vasiu στο χωριό Çreçalli.

ΠΗΓΗ και περισσότερα εκεί. (Πατήστε μετάφραση στην γλώσσα σας.)

Σχόλιο: Απόψε το έμαθα από φίλο Αλβανό που έκλαιγε και πόνεσε η ψυχή μου. Το χεράκι του το παιδί το είχε έξω, ήταν θαμμένο ζωντανό... ΦΡΙΚΗ!

Αυτά συμβαίνουν όταν τα κράτη δεν έχουν αυστηρούς νόμους για τις φυλακές ή τα ψυχιατρεία. Κυκλοφορούν έξω επικίνδυνοι άνθρωποι και στα Ιδρύματα βρίσκονται πολλοί αθώοι ή ακίνδυνοι.
Όχι, δεν είμαι υπέρ της θανατικής ποινής, αλλά της ισόβιας φυλάκισης.
Δικαίωμα αφαίρεσης ζωής, έχει μόνο ο Θεός, κι όχι οι άνθρωποι.
Κατανοώ όμως απόλυτα την οργή τους.

Δύναμη και κουράγιο εύχομαι (εύκολο να το λες) στην οικογένεια και στον Ματέο ... που έγινε Αγγελάκι, τον παρακαλάω να προσέχει από κει ψηλά, όλα τα παιδάκια της γής.

Άφωνη, σοκαρισμένη και θυμωμένη είμαι με τους νόμους, όχι με τον ψυχοπαθή. Αυτός είχε το ακαταλόγιστο προ πολλού. Θύμα της ζωής ήταν κι αυτός. (απ' ότι έμαθα απ' τα προφορικά γνωστών.)

...Κι άϊντε να πεις, "η ζωή συνεχίζεται", αν αυτό το λες ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: