Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

"Οικοδεσπότης...άγγελος" - Θέατρο

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΠΑΙΔΙΑ! ΑΞΙΟΙ!!! !



«Οικοδεσπότης... άγγελος»
Σε λίγες μέρες οι ΔραΠαίκτες Βόλου γίνονται οι καλύτεροι οικοδεσπότες για τα παιδιά του Ορφανοτροφείου με τον κύκλο παραστάσεων της νέας τους παραγωγής

Ένας εγκληματίας φυγάς. Ένας αιχμάλωτος πιανίστας. Μια γυναίκα αράχνη. Κι ένας οικοδεσπότης... άγγελος. Κι ανάμεσά τους δολοφονικές ατάκες, απρόσμενη ένταση, θανατηφόρο χιούμορ, φαρμακεροί στίχοι,  αιχμηρές νότες, θεσπέσιο φαγητό, άφθονο κρασί και χορός μέχρι τελικής πτώσης. Τι συμβαίνει όταν ο δρόμος της διαφυγής σου περνάει μέσα από το λάθος σπίτι; Ένα μουσι-κωμικό θρίλερ που καθηλώνει τον θεατή στην καρέκλα του ή και στο... πάτωμα απ' τα γέλια. Το πλέον θανάσιμο δείπνο που έχει δει το θεατρόφιλο κοινό της πόλης μας επί σκηνής. "Είσαι πασίγνωστος για τα δείπνα σου, πεθαίνω να φάω μαζί σου", εκλιπαρεί ο φιλοξενούμενος για να λάβει την απάντηση "Μείνε ήσυχος, θα φροντίσω και γι' αυτό!" από τον Οικοδεσπότη Άγγελο. Πρέπει όλοι να παρακολουθήσουμε αυτή την παράσταση, επειδή όλοι μας κάποτε υπήρξαμε για κάποιον οικοδεσπότης... άγγελος! Κι επειδή, όπως κάθε κείμενο έχει τουλάχιστον δύο αναγνώσεις, έτσι κάθε οικοδεσπότης μπορεί ν' αποδειχθεί άγγελος ή διάβολος για τους καλεσμένους του...

Ο "Οικοδεσπότης...άγγελος" θα σας υποδέχεται στο Θεατράκι του Ορφανοτροφείου Βόλου (2ας Νοεμβρίου 10 πίσω απ' τον  Ι.Ν. Αγ.Παντελεήμονα, είσοδος από τη Χείρωνος) τις ημέρες Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή κατά τις ημερομηνίες 28, 29, 30 Νοεμβρίου και 1, 5, 6, 7, 8 Δεκεμβρίου στις 9 το βράδυ. Πιστοί στο όραμά τους για ελεύθερο και κοινωνικά αλληλέγγυο θέατρο, οι ΔραΠαίκτες κι αυτή τη φορά ενισχύουν το έργο του Ορφανοτροφείου Βόλου πολιτιστικά, οικονομικά και κοινωνικά. Έτσι η είσοδος θα έχει μορφή λαχειοφόρου 2ευρώ, ενώ θα υπάρχει και κουμπαράς για όποιον θεατή θέλει να αφήσει κάτι παραπάνω, με το συνολικό ποσό των εσόδων να συγκεντρώνεται αποκλειστικά και μόνο υπέρ των παιδιών που φιλοξενούνται στο Ορφανοτροφείο.

Τη μουσικοθεατρική διασκευή σεναριακά, στιχουργικά και σκηνοθετικά υπογράφει ο εμψυχωτής των ΔραΠαικτών, ευΆγγελος Κάβουρας. Μουσική επιμέλεια-σύνθεση-στίχοι και live φωνή-πιάνο: Νικόλας Παπαργύρης. Στη σκηνή: Βαρβάρα Δεμίρη, Νικόλας Παπαργύρης, Γιάννης Καλογριάς, ευΆγγελος Κάβουρας. Ακούγονται οι φωνές των: Γιάννη Αναστασίου,  Κατερίνας Βαϊράμη, Γεσθημανής Μελισσίδου, Ειρήνης Μυλωνά, Χρήστου Σαββίδη και Σπύρου Μακρυγιάννη. Ενδυματολόγος: Έφη Αντωνίου. Σκηνογράφος: Χαρά Κουτζαγιώτη. Φωτισμοί-Hχογράφηση: Πάρης Ζίκος, Κώστας Καρατσίκος (Zk Studio). Στην κονσόλα: Γεσθημανή Μελισσίδου. Λήψη σποτ: Ανδρέας Ρούτσιας. Μοντάζ σποτ: Μιχάλης Χειμωνίδης. Συμμετοχή στο σποτ: Χαρά Τσούση.

4 σχόλια:

Αστοριανή είπε...

Good Luck!

Yiota, astoriani, NY

Ανώνυμος είπε...

Να'σαι καλά Κατερινάκι! Θα γίνω οι καλύτερος οικοδεσπότης και για σένα μόλις μου έρθεις! φλκ!

Κατερίνα δε 'στάπα; είπε...

Να 'σαι καλά, Γιώτα! Τα παιδιά, σίγουρα, σ' ευχαριστούν!

Κατερίνα δε 'στάπα; είπε...

Ανώνυμε, που είσαι όμως ο μεγαλύτερος "καταζητούμενος" και υπεύθυνος ΔραΠαίκτης, το ξέρω ότι θα γίνεις ο καλύτερος οικοδεσπότης! Ίσως την παλαίψω και τα καταφέρω να έρθω. Θα δείξει! Προχωράτε εσείς! "Περιποιηθείτε" τον κόσμο!