Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

"ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ", Βασίλη Σαμαριτάκη!

Τόσον καιρό που λείπω απ' τα μπλογκ, γνώρισα πολύ αξιόλουγους ανθρώπους, που κάποια στιγμή θα σας τους συστήσω, όπως θα συστήσω και εσάς, σ' εκείνους!
Μόνο, δως τε μου χρόνο! Παρακαλώ!

Επειδή όμως, σήμερα έχει γενέθλια ένας αξιόλογος και πολύ ταλαντούχος ηθοποιός (και είναι και πολύ καλό και απλό "παιδί"), επιτρέψ' τε μου, να σας τον γνωρίσω απόψε, "κατ' εξαίρεσιν"!

Εδώ θα βρείτε τις σελίδες του στα μπλογκ:
Αγαπώ τον Έλληνα ηθοποιό


Βασίλης Σαμαριτάκης - ηθοποιός

Εγώ του "μαγείρεψα" ξημερώματα, βιαστικά, δυο βιντεάκια, με τις καλύτερές μου ευχές, για ΥΓΕΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ και Επαγγελματική επιτυχία!

Να ζήσεις, Βασίλη και "ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ", "ΜΕΓΑΛΟΣ" να γίνεις, με άσπρα μαλλιά!



3 σχόλια:

Αστοριανή είπε...

Χρόνια Πολλά, λοιπόν, στον Βασίλη!
ευχή, να γίνει ...παγκόσμιος!
Υιώτα
αστοριανή
ΝΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ Γ. ΣΑΜΑΡΙΤΑΚΗΣ είπε...

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ!! ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑ!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!! ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΟΡΙΑΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΑ!!

Κατερίνα δε 'στάπα; είπε...

Το αξίζει, Γιώτα μου, γιατί έχει το πάθος για το θέατρο στο πετσί του, όπως εσύ την συγγραφή! Αυτό που λέμε: "Για το μεράκι ρε γαμώ το!"
Κι αυτό είναι το παν!
Φιλάκια κατά κει μεριά, φιλάκια κι από δω μεριά!

Βασίλη μου, Καλώς τον!Πρέπει να σε μάθω και το μπροκρόλ, για να βρίσκεις εύκολα τους φίλους σου! Εκεί στην σχεδίαση θα βρεις λίστα ιστολογίων, κ.λ.π.
Πάλι πολύχρονος, γιατί βγήκα απ' το θέμα μας! Ήταν μικρό, μα χάρηκα που το χάρηκες!Αν δεν είχες δουλέψει εσύ τόσα χρόνια, ώστε να υπάρχουν αυτές οι φωτογραφίες, δεν θα είχαν την ίδια βαρύτητα και χαρά τα βιντεάκια! Οπότε, παγκόσμιος, Βασίλη μου!Την ευχή μας την έχεις, την φιλία και την αγάπη, επίσης! Τράβα μπροστά και μην κολώνεις στην ψυχολογία των μέτρων!Αν μπούμε φυλακή, θα γίνω κι εγώ ηθοποιός, άνευ πτυχίου! Φιλάκια! Σ' ευχαριστώ που ήρθες εδώ!Το είπα κι αλλού. Εκεί είναι η διαφορά με σένα! Η απλότητά σου! Πάντα έτσι, Βασίλη!