Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

Από φεις μπουκ

Tasos Samios 15 Οκτωβρίου στις 11:11 μ.μ. Απάντηση
Φέτος το χειμώνα θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τη Μαρίτα σε δύο ταινίες μεγάλου μήκους.Στην ταινία “SHOW BICH ” του Νίκου Ζερβου με τους ΜΑΡΙΤΑ ΡΙΤΖΙ, ΝΑΣΟ ΠΑΠΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟ, ΑΝΝΑ ΡΕΖΑΝ, ΕΛΣΑ ΚΑΖΟΠΟΥΛΟΥ, ΡΕΝΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ, ΝΙΚΟ ΖΙΑΓΚΟ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΥΛΙΚΑΚΟ, και τον ΓΚΟΥΣΓΚΟΥΝΗ ως γκεστ.Η μουσική είναι του ΓΙΑΝΝΗ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ και παίζουν ακόμα πολλοί ηθοποιοί.
Η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία είναι η «GREEN FISH” toυ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ με τους ΜΑΡΙΤΑ ΡΙΤΖΙ, ΚΟΣΤΑ ΔΙΓΚΑ,ΝΙΚΟ ΓΙΑΝΝΙΚΑ, ΝΙΚΟ ΖΙΑΓΚΟ, ΒΙΚΥ ΚΟΥΛΙΑΝΟΥ,ΚΩΣΤΑ ΑΝΤΑΛΟΠΟΥΛΟ,και πολλούς ακόμα καλούς ηθοποιούς η οποία θα πάρει μέρος και στο φεστιβάλ των Κανών. Και οι δύο ταινίες θα προβληθούν στους κινηματογράφους κοντά στις γιορτές των Χριστουγέννων.
Επίσης η ΜΑΡΙΤΑ θα εμφανισθεί ως γκεστ στο 20ο επεισόδιο του σήριαλ της ΕΦΗΣ ΚΕΡΑΜΙΔΑ «FAME SORRY» σε σενάρια και σκηνοθεσία ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΙΕΤΡΗ.
Τέλος η ΜΑΡΙΤΑ θα πρωταγωνιστήσει και στην ταινία μικρού μήκους «ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΟΙ» σε σενάριο ΕΦΗΣ ΚΕΡΑΜΙΔΑ και σκηνοθεσία ΜΑΡΙΤΙΝΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΩΤΗ.Η συγκεκριμένη ταινία πραγματεύεται μία αληθινή ιστορία και θα πάρει μέρος στο φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους της Δράμας όπου και θα διεκδικήσει βραβείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: