Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

4η ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ



Κάπου εδώ... τελείωσα με την παρουσίαση της 4ης ΑΝΘΟΛΟΓΙΑΣ!
Αυτό το βιβλίο αν είχε φωνή, θα μ' έβριζε. Το έχω ταλαιπωρήσει πολύ, γι' αυτό και σήμερα αποφάσισα να φωτογραφήσω τις υπόλοιπες σελίδες.
Ας με συγχωρήσουν κάποιοι συγγραφείς και ποιητές που τους αδίκησα. Την φωτογράφηση την έκανα εν ώρα δουλειάς στο περίπτερο (1χ1) και πολλές φωτογραφίες τις έσβησα γιατί ήταν θολές.
Θέλω να συγχαρώ για άλλη μια φορά την Ε.Ε.Λ.Σ.Π.Η, τα μέλη του, τα μέλη του Δ.Σ., φυσικά όλους όσους συμμετείχαν ποιητές και συγγραφείς και κυρίως τον ιντερνετικό φίλο μου Στράτο Δουκάκη, που είχε την ευγενή καλωσύνη να μου το στείλει!
Και φυσικά, ένα μεγάλο "ΕΥΓΕ" στο Κοινωνικό Ίδρυμα Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης, που με την ευγενική χορηγία του, ΥΠΗΡΞΕ αυτή η έκδοση από τις Εκδόσεις ΖΗΤΗ, Θεσσαλονίκης!

Εύχομαι όλοι οι ξενητεμένοι Έλληνες να είναι καλά και να γράφουν και σύντομα να γυρίσουν στην αγαπημένη τους πατρίδα!
Εύχομαι επίσης η Ε.Ε.Λ.Σ.Π.Η. να εκδώσει κι άλλες Ανθολογίες, ώστε να γνωρίσουμε κι άλλους ξενητεμένους πνευματικούς Έλληνες και τα έργα τους!

Την βιβλιοπαρουσίαση της 4ης ΑΝΘΟΛΟΓΙΑΣ ολοκληρωμένη, θα την βρείτε εδώ:

6 σχόλια:

Αστοριανή είπε...

Κατερίνα μου,
Από αυτή την γωνιά θα ήθελα να σου πω ακόμη μια φορά, ένα ...τεράστιο "ευχαριστώ"!
Δεν εκπροσωπώ κανένα παρά μόνο τον εαυτό μου, μα τα τόσα που έχεις προσφέρει σε μένα προσωπικά και στην "ΑΝΘΟΛΟΓΪΑ" αξίζεις πολύ περισσότερα από το ταπεινό, το δικό μου.
Να είσαι πάντα καλά, και σύντομα να περιμένουμε κάτι αποκλειστικά δικό σου!
Με το καλό,

Υιώτα
αστοριανή,
ΝΥ

Κατερίνα δε 'στάπα; είπε...

Αχ, τι θα σε κάνω εσένα με τα ευχαριστώ σου!...
Ναι, Γιώτα μου, αξίζω βραβείο! Όπως τα λες!Άμα είναι ταπεινό το δικό σου, τύφλα ναχουν οι αβράβευτοι! Εσύ συλλέγεις βραβεία!Εγώ έχω την φιλία σου! Τι καλύτερο; Τιμή μου, ρε Γιωτάκι! Τα ξανά 'παμε!Έχω δεχθεί πολλά "Ευχαριστώ" στα μειλ και έχω κατασυγκινηθεί, λέμε! Μην κοιτάς τα σχόλια! Τα φαινόμενα απατούν!
Χάρηκα που κάποιοι άνθρωποι πραγματικά το χάρηκαν! Αυτό ήταν το ζητούμενό μου! Η χαρά! Ξέχασες εκείνη την καμπάνα...;;;
Υπομονή, Γιώτα μου, θα γίνει κι αυτό! Πολλά φιλάκια!

Μηθυμναίος είπε...

'Εχεις δίκιο, Κατερίνα, καλά τα ευχαριστώ (που σίγουρα θα έλαβες από πολλούς) αλλά η χαρά που μας πρόσφερες δεν έχει μέγεθος.
Και δεν φοβάμαι να πω πως το βιβλίο της Ανθολογίας που έχεις εσύ στα χέρια σου έχει πιότερη αξία απ' όλα τα άλλα κι ας ταλαιπωρήθηκε.
Απ' το να είναι στόλισμα μονάχα στις βιβλιοθήκες.

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο!

Κατερίνα δε 'στάπα; είπε...

Γεια σου, Στράτο μου! Καλό Σαββατοκύριακο! Καλόν Χειμώνα! Είδες που συμφωνούμε στην ουσία, Στράτο μου; Γι' αυτό το "παίδεψα" και το "φύτεψα'! Για να ζήσει όσο πιο πολύ γίνεται, και να φυτρώσει σε όλες τις καρδιές των Ελλήνων! Εγώ είμαι κατά των βιβλιοθηκών του "εγώ" μου ή του στολίσματος στο σπίτι, γι' αυτό τα δίνω στην βιβλιοθήκη του χωριού μου, για να "περπατάνε". Βέβαια, έχω πολλά να δώσω ακόμα, αλλά μου τα δεσμεύουνε τα παιδιά μου που θέλουν να τα διαβάσουν και κάποιοι φίλοι.
Μη φοβάσαι, Στράτο μου, η Ανθολογία μας ήταν τόσο γερά δεμένη που ΑΝΤΕΧΕΙ!!! Έχω δει βιβλία στα χέρια ενός ανθρώπου, που ήταν να τα συχαίνεσαι, χωρίς καν να έχουν διαβαστεί.Οπότε,ΧΑΛΑΛΙ τα δικά μου!
Και φυσικά και η ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ θα πάει κάποια στιγμή Ζαγορά!
Εννοείται, Στράτο μου, ότι μου έχει γράψει κόσμος!Δεν είναι όλος ο κόσμος μπλογγερ, ούτε νοιάζονται για να σχολιάσουν στο μπλογκ!
Αν όμως έδινα σ' αυτό σημασία (βλέπε 0 σχόλια) θα είχα αυτοκτονήσει τώρα! Εννοείται πως την δύναμη για να συνεχίζω μου την δίνουν στα μειλ, στα τηλέφωνα κ.λ.π.
Ελπίζω πως θα συναντηθούμε στης Ιουστίνης, Στράτο! Να είμαστε καλά, πρώτα ο Θεός! Φιλιά πολλά!

Μηθυμναίος είπε...

Αφήνω κατά μέρος τα αυτονόητα και μένω με την ελπίδα της υπόσχεσης: να συναντηθούμε στης Ιουστίνης

Χαρά μου να ειδωθούμε, επιτέλους!!!

Κατερίνα δε 'στάπα; είπε...

Καλημέρα, Στράτο μου! Μόλις σχόλασα και θα ξαναπάω σε 5 ώρες. Δεν είναι ακριβώς υπόσχεση. Πρέπει να κατέβω για συγκεκριμένες δουλειές και περιμένω ένα ΟΚευ. Φαντάζομαι ότι θα συμπέσουν και θα μπορέσω να έρθω στης Ιουστίνης. Αν όχι, θα πει πως έχω πολύ γκίκια! Φιλιά, πάω για λίγο ύπνο!
Τα λέμε!