Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

από χαμομηλάκι

«Η σχέση μεταξύ βαναυσότητας κατά των ζώων και βίαιου εγκλήματος κατά των ανθρώπων είναι ξεκάθαρη. Μπορούμε να μειώσουμε τα βίαια εγκλήματα κατά των ανθρώπων μειώνοντας τα βίαια εγκλήματα κατά των ζώων»
«Ο άνθρωπος που μπαίνει στο σπίτι και κλωτσάει το σκύλο, πιθανότατα προθερμαίνεται» λέει η Falco. «Αν γνωρίζεις κάποιον άνθρωπο που έχει βλάψει ένα ζώο, κατάγγειλέ το στην αστυνομία αμέσως. Η ευημερία των ζώων και των ανθρώπων στη δική σου κοινωνία εξαρτάται από εσένα».

Serial killers και κακοποιημένα ζώα

τα σχετικά για τη μήνυση στον anemos5

ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ


ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΦΟΡΑ ΕΝΑ ΝΕΑΡΟ ΠΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕ

Ένας νεαρός Κρητικός ΕΚΟΨΕ με ψαλίδι ή άλλο αιχμηρό εργαλείο τα αυτιά ενός λευκού κουταβιού pit bull που σήμερα πλέον πουλάει έναντι 350 ευρώ!

Ο δράστης με το προφίλ ''John Kantiros'' στο Facebook δημοσίευσε φωτογραφίες ενός κουταβιού που αιμορραγεί από τα αυτιά του, σχολιάζοντας από κάτω με καμάρι και προφανή τα ψυχολογικά του προβλήματα:

John Kantiros
yeah!!!i cut the ears!!!
Υπενθυμίζουμε ότι ο ακρωτηριασμός αυτιών και ουρών για λόγους αισθητικής ΚΑΙ ΜΟΝΟ όπως συνηθίζεται σε κάποιες ράτσες ή και για να μην τους τα πιάνουν τα άλλα σκυλιά σε κυνομαχίες, όπως στα pit bulls, απαγορεύεται από το νόμο και από σχετική συνθήκη που έχει υπογράψει διεθνώς η χώρα μας.
Κανονικά οι κτηνίατροι που το πράττουν διώκονται αλλά δυστυχώς δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που το κάνουν ακόμα αυτό στα ζώα τους,απλώς και μόνο επειδή έτσι έχουν συνηθίσει να βλέπουν σε φωτογραφίες τη ράτσα του σκύλου τους, όπως και εκτροφείς που τα παρουσιάζουν έτσι σε εκθέσεις. Ελάχιστοι εκτροφείς έχουν αρχίσει να παρουσιάζουν τα σκυλιά τους με κανονικές, άκοπες ουρές και αυτιά και αυτό είναι προς τιμήν τους.

Ωστόσο ο νεαρός δράστης ξεπερνά κάθε όριο τρέλλας και έλλειψης νοημοσύνης και συνειδητοποίησης των πράξεων του,επιλέγοντας να ακρωτηριάσει το ζώο με ένα τόσο βάναυσο τρόπο!Μόνος του!

Μάλιστα σε οργισμένα σχόλια φίλων του που του εξηγούν το λάθος του και τον πόνο που προκάλεσε στο ζώο,απαντά με ωχαδερφιστικές φράσεις του τύπου:

''o re man einai mia xara!!!'' και ''re des kai tis alles fotos o skilos einai skilos dn pa8eni tippota!!!!!''.
για περισσότερα εδώ, και εδώ



--
Ανάρτηση Από τον/την hamomilaki ♀ στο To χαμομηλάκι τη 9/15/2009 06:54:00 πμ
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~

Δεν υπάρχουν σχόλια: