Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Μόνο για γυναίκες! ΚΑΛΟ!

Ο Ktistaki Eleni έστειλε μήνυμα στα μέλη τουTI ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙ...ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ...

--------------------
Θέμα: Αναγνωριζοντας την Αξια σου!!

Ενας απο τους λογους που εμεις οι γυναικες δεν νοιωθουμε συχνα επιτυχημενες ειναι πως δεν γνωριζουμε την δικη μας αξια!!
Αλλα ακομα κ να το γνωριζουμε πολυ σπανια θα το παραδεχτουμε.... βλεπετε οι ανθρωποι γυρω μας δεν θαυμαζουν τους ανθρωπους που περηφανευονται που κομπαζουν ..κι εμεις εχουμε την αναγκη θελουμε ολος ο κοσμος να μας αγαπα απο το πρωτο ως το τελευταιο πλασμα σε τουτο δω τον πλανητη.

Οταν πετυχαινουμε τοτε θριαμβευουμε ευημερουμε..ενω οταν αποτυγχανουμε θελουμε να εξαφανιστουμε απο προσωπου γης..μεχρις οτου καταλαγιασει η ντροπη!

Αν αφεθουμε και αρχισουμε να απολαμβανουμε την την λαμψη της επιτυχιας μας αισθανομαστε αμεσως την αναγκη να υποτιμησουμε το μεγεθος της.
Υπαρχουν ομως πολλες γυναικες που απολαμβανουν πραγματικα τα επιτευγματα τους κ το δημοσιοποιουν με καθε τροπο. Εχουν πετυχει κ δεν ειναι μονο ο κοσμος που τις χειροκροτει αλλα και οι ιδιες τον εαυτο τους!!
Υποφερουμε απο ενα πανισχυρο συνδυασμο δημόσιου κ ιδιωτικου τροπου συμπεριφορας που εχουμε υποστει μια ολοκληρη ζωη.
Αν ανατρεξουμε χρονια στις ριζες αυτης της στειρας συμπεριφορας πολλες απο εμας θα ξαναδουμε τον ευατο μας να στεκεται ησυχα κ να περιμενει υπομονετικα την πατρικη επιδοκιμασια που δεν ηρθε ποτε..οποιοδηποτε κ αν ηταν το επιτευγμα μας.
Δεκαετιες αργοτερα, επειδη οι αλλοι μας εχουν μαθει να πιστευουμε οτι τιποτα απο αυτα που κανουμε δεν ειναι ποτε αρκετα καλο... συνεχιζουμε οι ιδιες πια την αποδοκιμασια του εαυτου μας.
Να θυμασαι παντα οτι ο κοσμος δεν μπορει να σου δωσει την αναγνωριση που θα σε γεμισει κ θα σε κανει να νοιωσεις ολοκληρωμενη. ....ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ
Γι αυτο πιες να ποτηρι παγωμενη σαμπανια στην υγεια σου...συγχαιρωντας τον εαυτο σου γαι την επιτευξη του στοχου σου..για την επιτυχια!!
--------------------

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1139802729260&mid=10cf2bfG24e0da19G0G0

Δεν υπάρχουν σχόλια: