Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Τι δείχνουν τα μερομήνια για τον Φεβρουάριο 2014;

Τι δείχνουν τα μερομήνια για τον Φεβρουάριο 2014;
πηγή
 
Σε υψηλά επίπεδα για την εποχή παραμένει η θερμοκρασία, με τις αλκυονίδες ημέρες να συνεχίζονται και σήμερα Σάββατο 11 Ιανουαρίου. Τοπική ομίχλη θα υπάρχει τις πρωινές ώρες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία σε ορισμένες περιοχές θα φθάσει και τους 18° Κελσίου.
Τα μερομήνια
Αρκετός κόσμος δίνει έμφαση στα μερομήνια που η παράδοση από παλιά έχει δείξει οτι τα σημάδια ττης φύσης και του καιρού είναι αλάνθαστοι παράγοντες για την μελλοντική εξέλιξη αυτού

Φλεβάρης 2014:

Ο φετινός Φλεβάρης στο πρώτο μισό του θα εμφανιστεί αρκετά χειμωνιάτικος με χαμηλές θερμοκρασίες ,χιονοπτώσεις στα ορεινά αλλά και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο .Αυτά θα συμβούν μέσα στο πρώτο δεκαήμερο 1-4 Φλεβάρη και 5-10 Φλεβάρη.

Πρόσκαιρο διάλλειμα του καιρού στις 10-15 με άνοδο της θερμοκρασίες ,ήπιες θερμοκρασίες για την εποχή απουσία βροχών και καλοκαιρία.

Νέα αλλαγή το τελευταίο δεκαήμερο μετά τις 20 του Φλεβάρη με βροχές και χιόνια που θα κατέβουν και χαμηλά αυτήν την φορά ενώ θα έχουμε παγετό και χαμηλές θερμοκρασίες.

Μάρτης 2014:

Ο πρώτος μήνας της Άνοιξης θα μπει με χειμερινές διαθέσεις και θα επαληθεύσει την λαϊκή παροιμία "Μάρτης ,γδάρτης και κακός παλουκοκαύτης" καθώς θα έχουμε χιονοπτώσεις και χαμηλές θερμοκρασίες το πρώτο 5 ήμερο του μήνα.

Από τις 10-15 του μήνα και μετά θα έρθει η Άνοιξη με τις θερμοκρασίες να ανεβαίνουν ,ωστόσο κάποιες βροχές θα σημειώνονται σε αυτό το διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: