Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

ΨΗΦΙΖΩ ΒΙΟΛΕΤΤΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ - ΝΤΑΓΚΑΛΟΥ!

... Που σημαίνει, το βράδυ χτυπάμε τηλέφωνα για το δικό μας κορίτσι, την Violetta Christina Ntagkalou! Αξίζει, άλλωστε! Καλή επιτυχία, Βιολέττα μας, που μ' έβαλες κι εμένα στο τρυπάκι του διαγωνισμού!!! ΧΑΛΑΛΙΝ ΣΟΥ, όμως!!!
Μου αρέσει! ·  · Προώθηση · 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΒΙΟΛΕΤΤΑ - ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΝΤΑΓΚΑΛΟΥ!!!

Υγ. Να είσαι σίγουρη, πως ΑΝ ΔΕΝ άξιζες, δε θα σε στήριζα! Θα έκανα την πάπια!

Δεν ξεχνώ το "μακριά μου να φύγεις", την πρώτη φορά, την φωνή και το συναίσθημα που έβγαλες!
Δώσ 'τα όλα σήμερα, χωρίς κανένα άγχος!
Άσε την ψυχή σου να μιλήσει στον κόσμο, κι αυτό φτάνει!
Εύχομαι "ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ" σε όλα τα παιδιά, στην ζωή τους και στα όνειρά τους, μα επειδή εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα διαγωνισμό, κι επειδή ξέρω από πρώτο χέρι τις στερήσεις της μαμάς σου, για να σπουδάσεις εσύ, κι αυτό, γιατί το θέλεις και το αξίζεις, θα σε ψηφίσω με χέρια και με πόδια, όσο τρακ κι αν σου βγει αύριο!
Είμαι ειλικρινής...
Προχώρα, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, η ζωή σε περιμένει! Μαζί της κι εμείς!




Σιγα σιγα πλησιαζει η ωρα του πρωτου live! Ευχομαι να υπαρξει και δευτερο και να συνεχιστει αυτο το υπεροχο ταξιδι!Θα εκτιμουσα λοιπον και τη δική σας βοήθεια σε όλο αυτο καλοι μου φίλοι...! 
Ευχαριστώ όλους εσάς που με εχετε στηρίξει και με το παραπάνω μέχρι στιγμής.Ελπίζω να φανώ αντάξια των προσδοκιών σας και να μην σας απογοητεύσω... Να έχετε ένα όμορφο βράδυ!  Ανυπομονώ για το αυριανο βράδυ με ταυτόχρονα πολύ ενθουσιασμό και πολλή αγωνια...
e Voice: Πώς θα γίνουν οι αποχωρήσεις από τα δύο πρώτα live;
15:45 @ 24.03.2014
Πώς θα ψηφίζουν οι τηλεθεατές και οι coaches;

Ads not by this site
Την περασμένη Παρασκευή ολοκληρώθηκαν τα Battles του «THE VOICE», με το 4ο και τελευταίο επεισόδιο. Από την ερχόμενη Παρασκευή -η τελευταία και πιο καθοριστική φάση του talent show- τα live, ξεκινούν στον ΑΝΤ1 και φέρνουν πολλές εκπλήξεις!



Κατά τη διάρκεια των Live θα δούμε διάφορες ενδιαφέρουσες συνεργασίες επί σκηνής. Οι διαγωνιζόμενοι θα μοιραστούν το stage με τους Coach, αλλά και με guest καλλιτέχνες. Στόχος τους, είναι να χαρίσουν μοναδικές τραγουδιστικές ερμηνείες. Στην έναρξη των Live, οι Coach θα παρουσιάσουν ένα κοινό performance.



Η διαδικασία του «THE VOICE» στο 1ο & 2ο Live

Σε αυτή τη φάση του «THE VOICE» έχουν απομείνει 32 διαγωνιζόμενοι, οι 16 από τους οποίους θα εμφανιστούν στο 1ο live και αντίστοιχα οι υπόλοιποι 16 στο 2ο live. Στο 1ο διαγωνίζονται 4 παίκτες από κάθε ομάδα και καθεμία από τις 4 συνολικά ομάδες διαγωνίζεται διαδοχικά. Πριν διαγωνιστεί η πρώτη ομάδα ανοίγουν οι γραμμές, για τους 4 διαγωνιζόμενους και στη συνέχεια οι 4 παίκτες τραγουδούν και λαμβάνουν τα σχόλια των Coach.



Μόλις ολοκληρώσει την εμφάνισή του και ο τέταρτος διαγωνιζόμενος οι γραμμές για τη συγκεκριμένη ομάδα κλείνουν. Ο παρουσιαστής ανακοινώνει την απόφαση του κοινού, δηλαδή ποιος από τους 4 διαγωνιζόμενους συγκέντρωσε από το κοινό τις περισσότερες ψήφους. Ο πρώτος λοιπόν «σώζεται» από το κοινό και συνεχίζει στο 3ο live.



Στη συνέχεια o Coach της ομάδας καλείται να αποφασίσει ποιον από τους υπόλοιπους 3 παίκτες θα «σώσει» για να συνεχίσει και εκείνος στο 3ο live. Οι δυο διαγωνιζόμενοι που μένουν, αποχωρούν από το show. Το ίδιο θα συμβεί και με τις υπόλοιπες 3 ομάδες, οπότε από τους συνολικά 16 διαγωνιζόμενους μετά το 1ο live, θα συνεχίσουν οι 8 στο 3ο.

Η ίδια διαδικασία επαναλαμβάνεται και στο 2ο live, οπότε 8 ακόμη διαγωνιζόμενοι θα προκριθούν για το 3ο live.

Διαβάστε όλα τα νέα για το The Voice εδώ!







 

2 σχόλια:

Paraskevi Lamprini M. είπε...

πιστεύω θα σκίσει!!!! καλή επιτυχία στο ΑΣΤΕΡΙ!!!!!!

(<3 , ευχαριστώ Κατερίνα... για σήμερα...για απόψε... )...

σίγουρα ευχαριστεί και η Βιολέττα...

Κατερίνα δε 'στάπα; είπε...

"ΕΣΚΙΣΕ", έτσι κι αλλιώς, Λαμπρινή μου!
Κι η Βιολέττα, σίγουρα σ' ευχαριστεί για τα καλά σου λόγια!
Εγώ; Απλά σ' αγαπώ, είτε τα λέμε στον αέρα, είτε όχι!
Φιλιά και στην μαμά!