Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

...επινόησε ένα λουρί...

Η Κατερίνα Δεστάπα κοινοποίησε μια φωτογραφία του χρήστη La Bioguia.

Μια μητέρα, Debby Elnatan, ο οποίος έχει ένα γιο με εγκεφαλική παράλυση, επινόησε ένα λουρί, έτσι ώστε αυτά τα παιδιά μπορεί να περπατήσει. Κουραστεί να βλέπουν πώς τα παιδιά που υποφέρουν αυτό άσχημα μόνο μπορεί να μεταφερθεί από την αναπηρική καρέκλα, αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό του μέσο μεταφοράς.

Έτσι γεννήθηκε το «Upsee», όνομα με το οποίο έχει δώσει το όνομα αυτής της εφεύρεσης, αυτή νέα καλωδίων με την οποία ανηλίκων που υποφέρουν αναπηρία μπορεί να "περπατήσει" με τη βοήθεια των γονέων τους.

Με αυτόν τον τρόπο, μικρά "βόλτες" με τον πατέρα του και τη μητέρα, την βελτίωση των κινητικών δεξιοτήτων τους και την ενίσχυση των μυών τους.

Οι ειδικοί συμφωνούν ότι αυτή η δημιουργία μπορεί να αλλάξει και να ενισχύουν το δεσμό μεταξύ γονέων και τα παιδιά τους με τα προβλήματα της μετατόπισης.

Η ιδέα δεν έχει μόνο να επιτρέψει τον γιο του να παραμένουν όρθιοι, αλλά βοήθησε επίσης άλλους γονείς που έχουν παρόμοια προβλήματα. (Μεταφράστηκε από: Bing)
Una madre, Debby Elnatan, que tiene un hijo con parálisis cerebral, invento un arnés para que estos niños puedan caminar. Cansada de ver como los pequeños que sufren este mal solo pueden trasladarse por silla de ruedas, decidió crear su pro...Δείτε περισσότερα
 — με το χρήστη Fernanda Salinas και 49 ακόμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: