Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Το δέκατο έβδομο κιβώτιο - Διονύσης Λεϊμονής - ΠΑΤΑΚΗ

Τα Παρθενώνεια μάρμαρα δεν ήταν και δε θα γίνουν ποτέ "Ελγίνεια", γιατί δημιουργήθηκαν για να ακτινοβολούν στον χώρο όπου δημιουργήθηκαν και σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να κατοχυρωθούν σε κάποιον που τα καπηλεύτηκε, κατόπιν τα πούλησε στο δημόσιο ικανοποιώντας προκλητικά την ανθρώπινη ματαιοδοξία του. Αυτό έχουμε χρέος να το μεταδώσουμε στα παιδιά μας με τον πιο εύληπτο τρόπο, αυτόν της λογοτεχνίας.
Με πόση χαρά αντικρίζει ένας συγγραφέας το εξώφυλλο του καινούριου του βιβλίου!!!
Φίλες και φίλοι "Το δέκατο έβδομο κιβώτιο", το νέο παιδικό μου μυθιστόρημα θα κυκλοφορήσει το αργότερο ως τις αρχές του Μάη από τον εκδοτικό οίκο Πατάκη, στη σειρά "Περιστέρια"(για παιδια από 9-15 ετών), μια σειρά στην οποία ανθολογούνται τόσο σπουδαίοι συγγραφείς παιδικής λογοτεχνίας.
Ευχαριστώ θερμά τον εκδότη μου και τους καλούς συνεργάτες που πραγματικά καιρό τώρα δουλεύουν με αγάπη και μεράκι αυτό το βιβλίο προσφέροντάς το σε εσάς τους καλούς αναγνώστες παιδικών... ΄Ενα μυθιστόρημα που πρέπει να διαβάσουν μικροί και μεγάλοι με την ευχή πολύ γρήγορα τα Παρθενώνεια μάρμαρά μας να επαναπατριστούν επιστρέφοντας στη γη που τα γέννησε, εκεί που δικαιωματικά ανήκουν, στην Ελλάδα μας... Για τον σκοπό αυτό με την ευκαιρία της κυκλοφορίας αυτού του βιβλίου θα ταξιδέψουμε σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό με σκοπό μια ωραία "συστράτευση" όλων όσων επιθυμούν ακόμα να αποδοθούν τα του Καίσαρος τω Καίσαρι... Ευχαριστώ.

Καλοτάξιδο, Διονύση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: