Κυριακή, 28 Ιουνίου 2009

Ράλυ απ' τον Μιχάλη!"Όχι άλλο θέατρο", λέει ο Μιχάλης που τα πήρε στο κρανίο με την δουλειά που έχουν τα βιντεάκια και μου ανέβασε ράλυ!
Τι να σου κάνω, Μιχάλη μου; Ας μου μάθαινες πως να τα κόβω! Υπομονή! Λίγη δουλειά έμεινε για σένα ακόμα! Φιλάκια και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Εκκρεμούν ονόματα, καλύτερες φωτογραφίες,κ.λ.π.
Μελλοντικά μου "ΦΩΤΑΚΙΑ", ΥΠΟΜΟΝΗ!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

...Και εις ανώτερα!!!!!!!!!!!!!!
Κούκλα!!!!!!!!!!!!!!
(και μη μου πεις ότι δεν...μοιάζει με την μηλιά, τη μαννα της!!!!)
Με το δίκιο σου, να καμαρώνεις, να καμαρώνετε!!!
Να ειστε όλοι καλά, και να ακοπουθήσουν θρίαμβοι!
Πες της τα κι από μένα.
Σας φιλώ,
Υιώτα
Αστοριανι
η,
Νέα Υόρκη

Κατερίνα Δε.Στα ΄Πα; είπε...

Ευχαριστώ, Γιώτα μου γλυκιά!
Εγώ θέλω να πιστεύω πως μοιάζει τον πατέρα της που είναι ομορφάντρας και το σόι του! Πεθερός, πεθερά και τα παιδιά τους, όμορφοοικογένεια.
Ευτυχώς είναι ψηλή! Σε κάποιες παλιές φωτογραφίες, μπερδεύομαι ακόμα κι εγώ! Τώρα γέρασα, πέρασα και πολλά, δεν το συζητάμε! Το παιδί μου είναι όμορφο και θα παραμείνει!
Άλλη ζωή πέρασα εγώ... Εύχομαι να μην την περάσει ούτε το παιδί μου, ούτε κανένα άλλο παιδί! Όλα τα παιδιά εύχομαι να ζήσουν μια καλύτερη ζωή απ' τους γονείς τους.
Τώρα, μια και το είπες, να σου περιγράψω μια σκηνή.
Εκεί στο μικρό θεατράκι που καθόμουνα, είδα έναν κύριο να με κοιτάζει επίμονα στην αρχή και μετά να μου κάνει νοήματα. Κάτι έλεγε, ήταν και σκοτεινά, δεν καταλάβαινα.
Τον κοίταξα κι εγώ μετά, με απορία και οι διπλανοί άγνωστοι θεατές, με βοήθησαν στην μετάφραση των νοημάτων. Ο κύριος που έκανε κυκλικές κινήσεις στο πρόσωπό του, με ρωτούσε αν είμαι η μαμά της Ελένης!
Ναι, του είπα κι εκείνος χαμογέλασε και έλεγε στα σκοτάδια: "Συγχαρητήρια! Είναι ταλέντο και πολύ καλό παιδί!"
Στο διάλλειμα μιλήσαμε.Ήταν ο διευθυντής της σχολής, ο κύριος Γιάννης Παπαγιάννης! Μου είπε πως μπερδεύτηκε απ' την ομοιότητα. Μία λέει κοίταζε στην σκηνή που έπαιζε η Λένα, μία έβλεπε εμένα και δεν ήξερε που είναι η Ελένη!
Με κούφανε ο άνθρωπος!
Αν είναι δυνατόν! του είπα.
Εγώ είμαι γριά!
Κ.λ.π. κ.λ.π.
Φυσικά τον μάλωσα πλαγίως που μου αδυνατίσανε πολύ το παιδί με τις πρόβες τους και του είπα πως πάνω απ' όλα μ' ενδιαφέρει η υγεία της!
Μου είπε ότι είναι μια χαρά και δεν είναι αδύνατη, τα κλασσικά.
Η καρδούλα μου το ξέρει πόσο ανησύχησα και ανησυχώ.
Φιλάκια Γιώτα μου, κι εσύ να χαίρεσαι την οικογένειά σου, κ.λ.π. κ.λ.π.