Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Σημαντικό


ΠΑΝΑΜΒΡΑΚΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ


ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ –


ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ ΩΡΑ 9.00 ΠΜ


Κάτοικε των νομών Άρτας, Αιτωλοακαρνανίας και Πρέβεζας.Ο Αμβρακικός Κόλπος εκπέμπει σήμα κινδύνου και χρειάζεται και τη δική σου βοήθεια. Η έλλειψη οξυγόνου αρχίζει από τα 10 μέτρα βάθος εξ αιτίας των πολλών οργανικών φορτίων που εισρέουν από τα ποτάμια και τις τάφρους στη λεκάνη του. Τα λίγα ψάρια που εισέρχονται στον Κόλπο, κυκλοφορούν στα ρηχά και υπεραλιεύονται, με κίνδυνο ΟΛΟΙ μας να στερηθούμε τα νόστιμα και φρέσκα ψάρια του στο άμεσο μέλλον. Το φάντασμα της ανεργίας πλανάται πάνω από τα κεφάλια όχι μόνο των ψαράδων αλλά και όλων των δραστηριοτήτων που έχουν ως κέντρο αναφοράς τον Αμβρακικό Κόλπο.


Αγωνίσου μαζί μας για να βάλουμε τον Αμβρακικό μας στην «εντατική», να του δώσουμε ανάσα ζωής και να σώσουμε το μοναδικό αυτό οικοσύστημα.


Έλα και ΕΣΥ για συμπαράσταση, στην διαμαρτυρία που οργανώνουν οι ψαράδες το ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2009 ΚΑΙ ΩΡΑ 9.00 ΠΜ στη παραλία Πρέβεζας έξω από το Εργατικό Κέντρο για να απαιτήσουμε από την Πολιτεία να πάρει άμεσα μέτρα ΤΩΡΑ, γιατί αύριο θα είναι αργά.


ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΑΛΙΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: