Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Ποίηση στο Μεταξουργείο (Σάββατο)

Το Σάββατο 24 Μαρτίου στις 18:30 νωρίς το βραδάκι στο Καφέ Εστιατόριο Αριάδνη, Αναπαύσεως & Καραμπατζάκη στο Μεταξουργείο, με την ευκαιρία του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας ποίησης (21η Μαρτίου) η ομάδα Bookcrossing του Βόλου σας καλεί σε μια όμορφη, ανθρώπινη και ζεστή βραδιά με μοναδική κι αναγκαία προϋπόθεση να κρατάτε στα χέρια σας ένα όμορφο ποίημα αγαπημένου σας ποιητή, αλλά και δικό σας και τη διάθεση να το μοιραστείτε με ανθρώπους που αγαπούν τη γραφή και την ανάγνωση.

Ποίηση είναι να γράφεις το κελάηδισμα των πουλιών,
το άρωμα των λουλουδιών,
τις κραυγές των παιδιών καθώς παίζουν.
Ποίηση είναι η αγάπη του να προβληματίζεσαι
και να φτιάχνεις τραγούδια με τη φαντασία σου.....
ποίηση είναι το βλέμμα του ποιητή,
ένα ύφασμα που ποτέ δε ξεθωριάζει,
ο καθρέφτης της ψυχής που ο καθένας βγάζει…..

Ελάτε λοιπόν μαζί μας στο καφέ εστιατόριο Αριάδνη στο Μεταξουργείο το Σάββατο 24 Μαρτίου στις 6.00 μ.μ., να διαβάσουμε ποίηση και φέτος, ενώ ο μουσικός Παναγιώτης Μπερλής θα συνοδεύει την απαγγελία με αγαπημένους ήχους και μελωδίες σε ένα δημιουργικό πάντρεμα λογοτεχνίας και μουσικής πίνοντας ένα ποτήρι κρασί.

Αυτό το Σάββατο επίσης, θα έχουμε τη τιμή να βρίσκεται στη συντροφιά μας ο συγγραφέας κος Μιχάλης Πιτένης, σε μια παρουσίαση του βιβλίου του "Η προφητεία του Μότσαρτ", που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Σύγχρονοι Ορίζοντες. Στη συνάντηση του Μάρτη, μέσα σε φιλικό και ζεστό κλίμα ανθρώπων που αγαπούν το βιβλίο σε έναν υπέροχο και φιλόξενο χώρο , θα βρεθούμε με το Μιχάλη και ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με τους φίλους του βιβλίου.
Για τον συγγραφέα Μιχάλη Πιτένη θα μιλήσει ο φιλόλογος Διονύσης Λεϊμονής, ενώ σημαντικά αποσπάσματα από το μυθιστόρημα του θα αποδώσει ο ίδιος ο συγγραφέας.

Για μία δημιουργική, λογοτεχνική και σίγουρα πολύ γεμάτη και ενδιαφέρουσα απογευματινή περιπέτεια!

Σας περιμένουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: