Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΙΔΙΟΜΕΛΟΥ 2012 -2013

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΙΔΙΟΜΕΛΟΥ 2012 -2013


Εξαιρετικά αντίξοες  οἱ συνθήκες που ζούμε. Όχι μόνο οι οικονομικές. Είναι βαριά τραυματισμένη η ελληνική κοινωνία, όλοι το ξέρουμε αυτό, όχι μόνο γιατί δε φαίνεται πουθενά φως στο βάθος του εθνικού τούνελ, αλλά και γιατί οι προοπτικές του μέλλοντος, κι όχι μόνο του εθνικού, διαφαίνονται πολύ ζοφερότερες του παρόντος. Έχοντας αυτό το βάρος στην ψυχή, ετοιμάζουμε, εδώ στο Ιδιόμελο, παρόλα αυτά, για δεύτερη χρονιά τον προγραμματισμό μας, επενδύοντας στην ανάγκη για κοινωνία και όραμα.
  • Μέσα στον Οκτώβριο θα επαναλάβουμε την παράσταση "Διαλεκτή, Μάνα, Σοφία, Αγγελική, Αχ, και να ΄σουν εδώ",  δυο μονόλογοι του Ιάκωβου Καμπανέλλη, από τις 12/10/12 μέχρι τις 11/11/12. Σάββατο στις 21.00 και Κυριακή στις 20.30.
  • 1η  Δεκεμβρίου θα ανέβει το θεατρικό έργο του Μάριου Ποντίκα "Εσωτερικαί ειδήσεις", το οποίο θα παιζεται επίσης τα Σαββατοκύριακα. 
  • Μέσα Δεκεμβρίου θα ανέβει το παιδικό θεατρικό έργο της Γεωργίας Δεληγιαννοπούλου "Εφτά μέρες με τη Λένα", για  τα πρωινά της Κυριακής.
  • Αρχές Οκτωβρίου θα ξεκινήσει τις εργασίες της η θεατρική ομάδα παιδιών δημοτικού "Ζωγράφισε μου έναν ήλιο" συνεχίζοντας το πετυχημένο ταξίδι της στην Ιστορία μέσα από το θέατρο.
  • "Λόγος για την Ουτοπία": Μέσα στο Νοέμβριο θα ξεκινήσει την   εργασία της κλειστή ομάδα, που θα επεξεργαστεί, θα μελετήσει και θα παρουσιάσει σκηνικά, κείμενα σχετιζόμενα με την ιδέα της Ουτοπίας.  Η ομάδα θα συναντιέται μια φορά την εβδομάδα για ένα τρίωρο. Το ταξίδι θα διαρκέσει μέχρι το Μάιο, οπότε η ομάδα θα παρουσιάσει τη δουλειά της σε ενιαία παράσταση.
Πληροφορίες - εγγραφές: 210 68 17 042
Posted by
Labels: 2012-13


Δεν υπάρχουν σχόλια: