Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

σκότωσε τον 5χρονο γιό της, για μερικά “κλικ”

Μάνα για σκότωμα: μπλόγκερ δηλητηρίαζε και τελικά σκότωσε τον 5χρονο γιό της, για μερικά “κλικ”…


bloger-mana2

Μια απίστευτη περίπτωση έγινε γνωστή χθες. Μια μπλόγκερ φαίνεται πως δηλητηρίαζε επί χρόνια και συστηματικά τον μικρό της γιο μέχρι το θάνατό του τον περασμένο Ιανουάριο για να κεντρίσει την προσοχή του κοινού προς το μπλογκ της, που ήταν αφιερωμένο στην “περιπέτεια” του παιδιού της…
Η 26χρονη Λέισι Σπίαρς από τη Νέα Υόρκη έγραφε συνεχώς σε facebook, twitter και MySpace. Όταν πέθανε το παιδί, έκανε ανάρτηση στο Facebook που έλεγε ότι ο γιος της “συνέχισε αλλού το ταξίδι του”. Ο πατέρας του παιδιού είχε πεθάνει αρκετά χρόνια νωρίτερα.
Ο πεντάχρονος Γκάρνετ μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία όλη τη σύντομη ζωή του εξαιτίας διαφόρων ασθενειών, όμως όταν πέθανε τον Ιανουάριο βρέθηκαν αδικαιολογήτως τοξικά επίπεδα νατρίου στο αίμα του.
H Λέισι Σπίαρς είχε πάει το μικρό αγόρι στο νοσοκομείο στις 17 Ιανουαρίου γιατί όπως είπε υπέφερε από επιληπτικές κρίσεις. Το ίδιο απόγευμα τα επίπεδα νατρίου του παιδιού αυξήθηκαν χωρίς λόγο και μετά από τέσσερις ημέρες απεβίωσε. Οι αρχές υποστηρίζουν ότι η μητέρα δηλητηρίασε το παιδί την πρώτη μέρα που εισήλθε στο νοσοκομείο και άλλες δύο φορές μόνο τον Ιανουάριο.
bloger-mana
Οι αστυνομικοί βρήκαν στον υπολογιστή της 26χρονης μητέρας και αναζητήσεις στο διαδίκτυο σχετικά με την επίδραση που θα μπορούσαν να έχουν μεγάλες δόσεις άλατος σε παιδί.
Ειδικοί πιθανολογούν ότι η μητέρα του παιδιού μπορεί να πάσχει από το σύνδρομο Munchausen, μια ψυχική διαταραχή που λέγεται ότι οδηγεί τους γονείς να αρρωσταίνουν ενσυνείδητα το παιδί τους για να κερδίσουν την προσοχή του περίγυρού τους.
Η 26χρονη γυναίκα συνελήφθη την Τρίτη και κατηγορείται τώρα για φόνο δευτέρου βαθμού και ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού – κατηγορίες, τις οποίες η ίδια αρνείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: