Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Δεν υπάρχει ΝΙΚΗ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑ!

Το κορίτσι μας, τα λέει μια χαρά!!!
Η σελίδα της εκεί, αλλά.... εγώ το "έκλεψα" όλο το κείμενό της!
Δεν κάνω μισές δουλειές!
Όσοι συμφωνείτε με τις απόψεις της, δεν έχετε, παρά να γράψετε την σελίδα της, στα αγαπημένα σας!

http://dwrika.blogspot.gr

Δεν υπάρχει ΝΙΚΗ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑ!

Αντιλαμβάνομαι ότι καθέ ομάδα κουβαλά τη δική της ιστορία, το δικό της πολιτισμό και είναι λογικό ο καθένας από εμάς, να ξεχωρίζει κάποια...

Αντιλαμβάνομαι πως κάποιοι υποστηρίζουν θερμά της Νίκη Βόλου, ενώ κάποιοι άλλοι τον Ολυμπιακό Βόλου!


Όλοι όμως ζούμε στην ίδια πόλη. Όλοι είμαστε κάτοικοι ενός νομού, του ίδου νομού. Όλοι είμαστε ΒΟΛΟΣ, ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΓΝΗΣΙΑ.


Όλοι έχουμε τα ίδια συμφέροντα, όλοι κερδίζουμε ή χάνουμε από αυτές τις ομάδες ανεξάρτητα από το ποια υποστηρίζουμε!


Η άνοδος της Νίκης Βόλου, εύχομαι και του Ολυμπιακού, είναι για το Βόλο, για τη Μαγνησία η καλύτερη διαφήμιση και μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ διαφήμιση!


Μεγαλώνοντας οι απαιτήσεις από μια ομάδα, ανεβαίνοντας κατηγορία, αυξάνονται και τα χέρια που πρέπει να βοηθήσουν στη προσπάθεια. Ανοίγουν θέσεις εργασίας. Δείτε το λίγο πιο "ανοιχτά". Από πίσω υπάρχει μια ολόκληρη βιομηχανία.


Τις Κυριακές, κόσμος από άλλες περιοχές, θα τονώνει τα ταμεία των καταστημάτων έστιασης του τόπου μας. Πολλοί θα συνδιάζουν το ματς της ομάδας τους με ρομαντικό Σαββατοκύριακο, ώστε να αποφεύγουν τη μουρμούρα της συντρόφου... "Που θα τρεχεις τωρα για εναν αγώνα; Και αν κερδίσει η Νίκη; Τζάμπα θα πηγαίνεις στο Βόλο, θα πάρεις και την πίκρα". "Μα για εσένα το κάνω αγάπη μου, λεώ να πάμε για ΣΚ....". ΤΕΛΟΣ Η ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ!


Ο Βόλος θα ακούγεται ακόμα πιο έντονα σε όλες τις αθλητικές ενημερωτικές εκπομπές, αλλά και στα Δελτία Ειδήσεων... λεγε, λεγε, λεγε, άκου, ακου, ακου ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ για το που θα παμε για σκι το ΣΚ! Καλύτερη είναι η Αράχωβα από το Πήλιο;


Αυτά είναι πολύ απλά παραδείγματα....


Γιαυτο σας λέω, εσάς τους Ολυμπιακούς, χαρείτε για τη Νίκη, πρόκειται για ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ!


Και εσείς οι Νικιώτες, ευχηθείτε να ανέβει κατηγορία και ο Ολυμπιακός, θα είναι ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ!


Ας τους βάλουμε τα γυαλιά, ας τους δείξουμε ποιοι είμαστε.... ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΙ ΑΞΙΖΟΥΜΕ, ΠΟΣΟ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ ΝΟΜΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!


Ας τους βομβαρδίσουμε με όλα μας τα όπλα....ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!


Όλοι μας έχουμε την ομάδα που αγαπάμε, όλοι μας κάποια θα ξεχωρίζουμε και θα στηρίζουμε, αλλά αυτά ας τα αφήσουμε μόνο για το γήπεδο και μόνο για τη διάρκεια του αγώνα... ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!! Οι πόντοι και οι νίκες δεν χορτασαν κανέναν...


Μη βλέπετε το δέντρο και χάνετε το δάσος.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΑΓΝΗΣΙΑ. ΠΡΩΤΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΙΚΗ Ή ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: