Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Χορωδία Δημοτικής Ενότητας Αγριάς Δήμου Βόλου, συνεχίζοντας την πορεία της, στους δρόμους της μουσικής για 18η συνεχή χρόνια, ετοιμάζει για τις επόμενες μέρες, δύο εκδηλώσεις με γενικό τίτλο «Χριστουγεννιάτικες μελωδίες κι όχι μόνο!» Στόχος της χορωδίας είναι ν’ αλλάξει τη διάθεσή μας και μας προτείνει ν’αντισταθούμε στην κρίση «ταξιδεύοντας…» με χορωδιακή μουσική! Η Χορωδία, αποδεχόμενη πρόταση-πρόσκληση  του Κέντρου για τη Μελέτη και Προστασία του Περιβάλλοντος και της Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Λίμνης Βοιβηίδα - Κάρλα  (ΚΕ.ΜΕ.ΒΟ.)  θα εμφανιστεί στα γραφικά Κανάλια, στο Μουσείο Λιμναίου Πολιτισμού Κάρλας το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 7:00 μ.μ. Αξίζει να σημειωθεί πως το ΚΕ.ΜΕ.ΒΟ. βραβεύτηκε με το Βραβείο Καλής Πρακτικής στον τομέα Πολιτισμού.
Η Συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στον ανακαινισμένο και φιλόξενο χώρο του Μουσείου Λιμναίου Πολιτισμού Κάρλας από τη Χορωδία Αγριάς θα είναι με ελεύθερη είσοδο. Θέλοντας να δοθεί  φιλανθρωπικός χαρακτήρας στη χορωδιακή εξόρμηση, στην είσοδο του Μουσείου θα υπάρχει ένας κουμπαράς προσφοράς και αγάπης που στο τέλος της συναυλίας θα προσφερθεί στο «ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΝΑΛΙΩΝ», σαν μικρή ένδειξη συμπαράστασης προς τους φιλοξενούμενούς του.
Η χορωδία θα πραγματοποιήσει επίσης συναυλία, την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 7:00 μ.μ., στο γνώριμο πια, θεατράκι του Ορφανοτροφείου Βόλου με γενική είσοδο 5€, προσφορά για τα παιδιά του Ορφανοτροφείου.
Το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει η χορωδία, είναι ακριβώς αυτό που αναφέρει ο τίτλος των εκδηλώσεων: «Χριστουγεννιάτικες μελωδίες κι όχι μόνο!»
Η χορωδία θα ερμηνεύσει χριστουγεννιάτικα τραγούδια απ’ όλο τον κόσμο και τραγούδια της παρέας, Ελλήνων συνθετών. Συνοδεύει στο πιάνο η Ζέφη Κατσαρού. Τη χορωδία διευθύνει ο μαέστρος της Βλάσης Μαστρογιάννης.

Το Δ.Σ. της Χορωδίας
 

2 σχόλια:

Αστοριανή είπε...

...ώρες ξεχωριστές...
Να ήμουν μαζί σας!

Άξιοι, ΟΛΟΙ.

Με κρυφή νοσταλγία, Υιώτα, ΝΥ

Κατερίνα δε 'στάπα; είπε...

Μια και πήγα κι εγώ, Γιώτα μου!
Φανερή νοσταλγία, κι ας είμαι Βόλο!
Γίνονται τόσες εκδηλώσεις, τυχερός όποιος δεν χάνει καμιά!