Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

ΛΥΧΝΑΡΙ - ΠΑΡΤΥ

Αυτά, για ν' αδειάσει ο δίσκος μου απ' τις πολλές φώτο και να προχωρήσω στο αύριο, το σήμερα, δηλαδής!!!

(Τελικά, αν πάθω Αλτσχάιμερ και μου δείξουνε αυτά τα βιντεάκια, σίγουρα θα συνέλθω! Δεν υπάρχει περίπτωση!)

......

Πάμε παρακάτω:

Σάββατο σήμερα και το Λυχνάρι έχει πάρτυ!

Του εύχομαι "Καλή επιτυχία!" (Όλους, δηλαδή γιατί τα "λυχνάρια" είναι πολλά!)

*******************
Ο χρήστης Μουσικός Κήπος κοινοποίησε μια φωτογραφία του χρήστη Μουσικός Κήπος.
Αύριο βράδυ ΣΑΒΒΑΤΟ 22/09 το closing party του ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΚΗΠΟΥ. Έναρξη στις 22.00. Guest: Σταύρος Πλουμιστός
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!!!

Το Σάββατο 22/09 η τελευταία παράσταση για το Μουσικό Κήπο – Λυχνάρι. Μέσα σε τρεισίμησι μήνες, από την 1η Ιουνίου μέχρι και τις 15 Σεπτέμβρη, ο Μουσικός Κήπος φιλοξένησε 28 συγκροτήματα σε 46 μουσικές παραστάσεις – συναυλίες, πάντα με ελεύ
θερη είσοδο.

Σε ένα πανέμορφο χώρο περιτριγυρισμένο από πλούσια δέντρα, οι λάτρεις της καλής μουσικής και της χαλαρής διάθεσης για κουβέντα και ποτό βρήκαν αμέσως το στέκι τους.

Κάθε εβδομάδα το πρόγραμμα ήταν διαφορετικό και περιλάμβανε εμφανίσεις αξιόλογων καλλιτεχνών και συγκροτημάτων από το Βόλο και όχι μόνο…
Oι: Απόστολος Μόσιος, Φώτης Τάμπας, Στέφανος Κάκκος, Νίκος Παρθένης, Έρρικα Πατρικίου-Ηλ.Χατζόγλου-Μερ.Βλαχογιάννη, Red Wine Band, Ζαμάν, Καφέ Αμάν, Old Friends, Jazz & Blues times, Basdanis brothers, Jay Hookers, Άρτεμις Ζάννου, Άλικο Γράμμα, Jasm, Χρήστος Λιούρης, Άννα Κίτσου & Μαύρα Πρόβατα, Άγαρ, Χρ.Μαγγιώρης, Πας α tempo, Ίαμβος, Sabbia, Μουσικοί Ιχνηλάτες, Ευγένιος Δερμιτάσογλου, Βασίλης Σπυρόπουλος & Serious Men Session (Σπυριδούλα), Στάθης Δρογώσης, Human Touch μας χάρισαν μοναδικές βραδιές..

Τα ακούσματα κινούνταν πάντα ανάμεσα στο ελαφρύ και έντεχνο τραγούδι, τη jazz και τα ορχηστρικά ethnic και classic κομμάτια, τα παραδοσιακά πολίτικα τραγούδια, το ελληνικό και ξένο rock, την country και blues μουσική.

Όλο αυτό το διάστημα η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή και ο Μουσικός Κήπος έγινε γρήγορα το μουσικό στέκι της περιοχής. Κάθε βράδυ όλος ο κήπος γινότανε μία παρέα, αφού όπως λέει και το γνωμικό του Goethe στον τοίχο του Κήπου… «Όπου ακούς να τραγουδούν πλησίασε μ’ εμπιστοσύνη. Οι κακοί δεν τραγουδούν»…

Ο Μουσικός Κήπος ευχαριστεί όλους τους μουσικούς που έδωσαν πνοή στο χώρο και όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας σε όλες τις μουσικές βραδιές και αγκαλιάσατε ένθερμα το όλο εγχείρημα.

Το Σάββατο 22/09 λοιπόν σας περιμένουμε στην τελευταία βραδιά του Μουσικού Κήπου για το καλοκαίρι, σε ένα μοναδικό closing party όπου θα παραβρεθούν συνολικά 15 από τα συγκροτήματα και καλλιτέχνες που έχουν φιλοξενηθεί στο χώρο.
Guest: Σταύρος Πλουμιστός
Η είσοδος όπως πάντα ελεύθερη. Έναρξη στις 22.00

…Η συνέχεια το χειμώνα στο ανακαινισμένο Λυχνάρι…




Μακάρι να ήμουνα πορτιέρησσα στο μαγαζί, να μην έχανα τίποτα, αλλά... ατύχησα!


Τον Νίκο Μεργιαλή - Ιχνηλάτες που ήταν η αφορμή να γνωρίσω το Λυχνάρι και την "δουλειά" του, τον έχω ευχαριστήσει ιδιαιτέρως δίπλα στο αφιέρωμα, (με καλύτερο το πακέτο), οπότε, δεν θα μου θυμώσει που δεν στέριωσα δικό του βιντεάκι! (φαντάζομαι!)

 "Θερμά Συγχαρητήρια" σε όλους τους Καλλιτέχνες, εύχομαι,
 "Καλή επιτυχία στα όνειρά τους",
καθώς και στον παρουσιαστή του πάρτυ, τον Σταύρο Πλουμιστό που δόξασε τον Βόλο με το συρτάκι μας!  (Και όλη την Ελλάδα, βεβαίως - βεβαίως!)

 Υγ. Αν δεν είχα λέξεις για τα πολύ προσωπικά μου, εδώ θα διορθώσω μία:

 αντί για "σιωπές",

να 'χα "χίλιες ΖΩΕΣ", 

ν' ακούω τραγούδια με 

ΝΟΗΜΑ! 

Μουσικός Κήπος - Λυχνάρι, Αγριά Βόλου, Νίκος Μεργιαλής - Tonia Rozier, στιγμές 8-9/9/12


Και η επιτυχημένη συνέχεια....

Ο χρήστης Μουσικός Κήπος κοινοποίησε μια φωτογραφία του χρήστη Μουσικός Κήπος.
Μοναδική βραδιά άνευ προηγουμένου!!!!! Φανταστικός κόσμος που γέμισε ασφικτά τον ΜΟΥΣΙΚΟ μας ΚΗΠΟ!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όλους τους ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ που ανταποκριθήκαν στο κάλεσμα μας και παραβρέθηκαν στη γιορτή μας. Τον Σταύρο Πλουμιστό για τον άψογο συντονισμό της βραδιάς. Την Αναστασία Ακρίβου για την επιμέλεια των κειμένων και των βίντεο. Τον Χάρη Κεχαϊδη για την άψογη ηχητική υποστήριξη. Ζητάμε συγγνώμη από τις φίλες και τους φίλους που μείνανε απ' έξω. Μακάρι να είχαμε άλλο ένα κήπο....θα γέμιζε κι αυτός!!!! Είσασταν όλοι υπέροχοι!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!

Καλό χειμώνα!!! Σύντομα κοντά σας ο εσωτερικός ανακαινισμένος χώρος με την καλή συνταγή του ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΚΗΠΟΥ.

«Όπου ακούς να τραγουδούν πλησίασε μ' εμπιστοσύνη. Οι κακοί δεν τραγουδούν»

2 σχόλια:

Paraskevi Lamprini M. είπε...

καλή επιτυχία.. και του χρόνου με το καλό... το τελευταίο που έγραψες με τις 1000 ζωές.. πολύ ωραίο!!!

Κατερίνα δε 'στάπα; είπε...

Να είσαι καλά, Λαμπρινή μου!
Δεν πήγα, αλλά είμαι σίγουρη πως ήταν όλα ΤΕΛΕΙΑ!
Τους εύχομαι κι εγώ τα καλύτερα.

Έτσι είναι. Η μια ζωή δε φτάνει σε κανένα άνθρωπο, νομίζω!
Φιλάκια της και σ' ευχαριστώ για όλα!