Κυριακή 5 Απριλίου 2009

Οι γυναίκες της συγνώμης Λάκης Φουρουκλάς


Οι γυναίκες της συγνώμης

Λάκης Φουρουκλάς

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ

2 σχόλια:

lakis είπε...

Σ' ευχαριστώ για το χαμόγελο που μου χάρισες:)

Κατερίνα δε 'στάπα; είπε...

Α, ρε Λάκη!Έχω πολλά χαμόγελα να σου χαρίσω και ειλικρινέστατα μάλιστα, αλλά αστράφτει και βροντάει στην ζωή μου! Τι να σε κάνω; Το δε βιβλίο σου δεν το διάβασα όλο ακόμα, αλλά έτσι που το διάβασα (με το μυαλό σε 100 άλλα προβλήματα που έτρεχαν) να το βράσω! Είναι το μόνο βιβλίο που θα πρέπει να το ξαναδιαβάσω πάλι απ' την αρχή, γιατί κι από μια παράγραφο να ξεφύγει το μυαλό σου, σα να μη το διάβασες, σαν να μην έπιασες το νόημα όλου του βιβλίου.
Ωστόσο, απόψε μόλις ηρεμήσω απ' τα τρέχοντα της μέρας, που ήταν πολλά πάλι (μα κι αυτή η ζωή, τι έπαθε με μένα και δεν μ' αφήνει σε χλωρί κλαρί;) θα ανεβάσω τουλάχιστον τις φωτογραφίες τις υπόλοιπες που είναι πολλές και καλές, πριν καν το διαβάσω! Αυτό δεν ξανάγινε!
Τα λέμε, Λάκη, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Σε σκεφτόμουνα πολύ σήμερα. Έλεγα πως αν ήμουνα εγώ στην θέση σου σήμερα, θα είχα θυμώσει που άφησε μια Κατερίνα την παρουσίαση του βιβλίου σου στη μέση και θα είχα τρελαθεί!
Ούτε καν λίνγ δεν είχα προλάβει να βάλω. Με αποσυντόνησε η Γιώτα, αλλά αυτό το κλάμα και το ξάφνιασμα ήταν χαράς! Τ' άλλα όμως... Δεν είναι!
Κάνω υπομονή για να περάσει η μπόρα... όσο μπορώ!
Μπαμ, θα κάνω Λάκη μου, γι' αυτό κατανόηση λαέ!
Μόλις ήρθα.
Θα τα βρεις το πρωί, για Καλημέρα!